Aktywne Wpisy

opinel +291
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Siedzę sobie właśnie w pięknej i urokliwej miejscowości na południu Polski. Wszystko jak najbardziej pozytywne - pogoda, powietrze, widoki, ludzie... no może oprócz patolki, która mieszka na przeciwko. Dostarczają mi mnóstwo powodów do śmiechu jak i przemyśleń...
Z racji pięknej pogody, łysa głowa rodziny postanowiła rozegrać dzisiaj "mecza" ze swoją mniejszą, pięcioletnią wersją. Chłopak jeszcze musi się dużo nauczyć, chociaż nie chodzi tu o umiejętności piłkarskie i inteligencje, bo w tym przewyższa swojego chlebodawcę (chociaż tutaj mogę się mylić... może to być Gmina). Tatuś postanowił przekazać dzisiaj synkowi, że życie nie jest takie proste i musi nauczyć się przegrywać. Z tego względu oszukuje jak tylko może , byleby pokonać swojego przeciwnika. Faule, "kosy", gra "bark w bark" z tym małym brzdącem ma go nauczyć bycia twardym jak się domyślam. Ale to co usłyszałem przed chwilą poprawiło mi humor na cały dzień:
Mały kopnął piłkę, a ojciec ewidentnie zatrzymał ja ręką, więc zgodnie z logiką przyświecającą większości ludzkości chłopak woła:
- Tato, tato! Była ręka!
...chwila zastanowienia autorytetu...
- Nie było ręki, bo to był rękaw! Graj!