Ale ta nowa zmiana w wyszukiwarce allegro mnie wku*wia. O ile połączone oferty są spoko jeżeli szukam konkretnego produktu, np. Telewizora LG o oznaczeniu xyz, ale jak szukam np case na telefon to jest to mega wku*wiajace, że muszę wchodzić w milion kategorii załączonych produktów, które i tak są źle połączone, bo sprzedający źle EAN wpisują. Efekt jest taki, że poszedłem na Amazon kupić etui..
@allegro_pl zabieracie się od du*y strony, najpierw mogliście ogarnąć żeby produkty były dobrze połączone, a potem wprowadzać zmiany w wyszukiwarce.
Co Wam przeszkadzało zostawić 'połącz te same oferty' jako opcjonalne? Każdy mógłby sobie przełączyć na co by chciał.. #allegro #zalesie
@polzwed: udało im się zrobić tak, że najpierw szukam wszędzie indziej, a na koniec sprawdzam allegro, ale że ich promowana top oferta zwykle jest dwa razy droższa mimo ich gwarancji, to kupuję gdzie indziej. Może taki był cel, ja się nie znam.
Efekt jest taki, że poszedłem na Amazon kupić etui..
@allegro_pl zabieracie się od du*y strony, najpierw mogliście ogarnąć żeby produkty były dobrze połączone, a potem wprowadzać zmiany w wyszukiwarce.
Co Wam przeszkadzało zostawić 'połącz te same oferty' jako opcjonalne? Każdy mógłby sobie przełączyć na co by chciał..
#allegro #zalesie