Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +14
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +252
#koronawirus #covid19
-powiedz, że jesteś chory psychicznie, nie mówiąc, że jesteś chory psychicznie
@sameowoce: gorzej - to jest 3-letni staroć
Poza tym, że chłop wrzuca takie posty to nie wiem gdzie problem. Chłop wydał 50zł żeby sprawdzić czy nie zarazić np. dziadka potencjalnie śmiertelną chorobą. Takie to śmieszne?
Znam osobiście rodzinkę, kiedy ten covidowy b----l się zaczął, oni byli na feriach w Zakopanem. Okazało się, że córka zachorowała. Wracali autem przez całą Polskę, bo kwarantanna i co? I nic. Przez kilkanaście godzin w samochodzie, a później w domu razem, nikt inny nie zachorował, ani mój kumpel, ani jego żona, ani ich drugie dziecko (syn).
U mnie na chacie matka była chora, ja i brat wcale. Nikt się nie zaraził pomimo, że się matka opiekowałem (osoba
Jest mi wstyd, że takie ameby I szury żyją wśród nas i mają jakiekolwiek prawa obywatelskie
..
@digitalalchemist: no to jaki sens badania się w przychodni? Przecież to zarazi lekarzy?
Może i ficzycznie się spotkali, zachowali odpowiednie procedury (dezynfekcja, maseczki itp), zbadali się i jak wyszły negatywne to mogą wszystko pościągać, przytulać się, całować itp (polska tradycja przy łamaniu się opłatkiem).
A
@sameowoce: Nie to okienko, owocu.