Aktywne Wpisy
Polasz +81
Jaki film przychodzi Wam na myśl jak to widzicie?
pepsik +296
Rzadko postuje, ale mam wyjątkową okazję - moja wspaniała żona urodziła wczoraj córkę!
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
Ruskie pachołki na tym tagu już niedługo zmienią płytę. Okazuje się, że Kursk to Rosji w ogóle nie jest potrzebny xd Na pomoc dla Kurska będą wam potrącach z waszych ciężko zarobionych rubli
Administracja prezydenta Putina zleciła rosyjskim propagandystom państwowym przygotowanie społeczeństwa na to, że walki o obwód kurski potrwają dłużej niż miesiąc – podaje Meduza, powołując się na źródła bliskie Kremlowi.
Według nich władze zamierzają przedstawić inwazję Sił Zbrojnych Ukrainy na jeden z obwodów Rosji jako „nową normalność” i zadbać o to, aby obywatele przyzwyczaili się do tego, co się wydarzyło i przestali traktować to jako coś szokującego.
Zgodnie z planem Kremla media państwowe będą musiały tłumaczyć Rosjanom, że zwrot terytoriów zajmie trochę czasu i „trzeba poczekać”, a władze planują skierować początkowy szok „w pozytywnym kierunku”. W tym celu Administracja poleciła wojewodom zorganizowanie zbiórki pomocy dla obwodu kurskiego.
Dobrowolne i przymusowe potrącanie części ich zarobków może dotknąć pracowników państwowych i niektóre przedsiębiorstwa państwowe.
@yosemitesam: już zmieniają płyty kilka dni temu Rozmawiałem z jednym kacapem i stwierdził że 1000 kwadratnych kilometrów to jest w ogóle wioska jeszcze powiedział że kilka tysięcy osób w kursku to z punktu widzenia całego kraju w