Aktywne Wpisy
mirko_anonim +71
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +344
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Mylę się?
W ostatnim miesiącu jestem bardzo zadowolony z moich ruchów. Kupno na samym dołku, sprzedaż po pompie, teraz TLT i chill.
Po otwarciu i mojej stracie 10%+, cena może od razu skoczyć o te 10%. Stop lossy są super na rynku FX i Bitcoinie ale na akcyjnym, przy dużej zmienności to już nie byłbym tego taki pewien.
Ciekawe co ze stop lossami na Intelu jak się otworzył
Wyniki mogą być dobre i pobijać oczekiwania. Prawdziwi profesjonalni analitycy po researchu rynku mogą uznać, że to już najlepszy wynik jaki był i następny będzie już gorszy. Wtedy cena w dół.
To tak jak ze sportowcami- w końcu pada ten najlepszy wynik, nie do pobicia.
@maniek74: Więc to graj i się ciesz, podłączaj się pod hossę. Moja szuro spadziowa blokada każe mi siedzieć głównie w TLT :p.
@golomb13 Nvidia dla mnie ma już trajektorię w dół. Gównospółka to sprężyna która coraz bardziej się napina. Pożyjemy zobaczymy.
Pamietaj ze nie jestesmy tui dla sentymentu tylko zeby zarabiac pieniadze ( ͡° ͜ʖ ͡°)