Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
siema, jest tutaj ktoś, komu na niemieckim/holenderskim autobanie silnik w aucie odmówił posłuszeństwa?
co najlepiej zrobić w takiej sytuacji, gdy nie ma się ubezpieczenia zapewniającego lawetę pod dom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później autostop z autostrady do miasta i środkami komunikacji pod sklep motoryzacyjny.
Po zakupie części zamiennych, ten sam proces i naprawa na Autohofie.
Simple
Kiedyś ziomkowie w Niemczech na autostradzie auto się zepsuło, jak jechał do Polski. Zostawil auto na parkingu, ogarnął blabla do Polski, wypożyczył lawetę i sam przywiozl. Mówił, że taniej wyszło niż wzywanie auto pomocy
jeszcze nigdy nie znalazłem się w takiej sytuacji, ale boję się bo w czwartek robię trasę pod Rotterdam(1,5k km) i muszę wiedzieć jak coś takiego ogarnąć w razie W.
oby nic się nie popsuło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale dzięki, bo to są takie rzeczy o których
O Cię hui xD
Jakby coś się wydarzyło w NRW, daj znać :-)
@kurczakos1: bo bez niemieckiego adresu ciężko wykupić coś niemieckiego. Ale niech bierze co chce, byle by mieć jakieś ubezpieczenie tego typu
Auto siadło na autostradzie a wy chcecie je holować albo, co już kompletnie jest idiotyczne, pchać do parkingu?
Chryste...
Przecież to trolling xD
Przynajmniej w moim przypadku ( ͡º
Ostatnio w Hagen trzy młode d--y uznały, że dadzą radę wepchnąć VW Polo pod stromą górę i auto potoczyło się i przygniotło jedną z nich do latarni kończąc jej życie więc widok pchającego auto Auslandera marginesem aż tak by mnie nie zszokował
Myślę sobie, jak napiszę o samym pchaniu i holu, to na bank nie będzie podpadające, bo januszerka takich rzeczy się na pewno ima.
Postanowiłem dodać przygodę autostopem i podróżowanie zbiorkomem w najbliższym mieście, zwieńczone później naprawianiem na Autohofie (np. komplenta wymiana pompowtryskiwaczy), ale i to nie wydało się podejrzane