Aktywne Wpisy
blackghost +8
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Werchm96new +3
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
Tak w temacie ostatnich wzmożonych ruchów na tagu - to zupełnym przypadkiem jedna laska, którą znam przez to, że nasze rodziny się ze sobą trzymały dziesiątki lat do tyłu wrzuciła dzisiaj fotki swojego dziecka - pamiętam, że była w ciąży ale totalnie to zlewałem bo miała faceta i co mnie to interesuje.. no ale tak patrzę dzisiaj na te zdjęcia.. a dziecko jakieś takie ciemniejsze, zerkam na profil, a tam "13.11.22👼🏽🇵🇱/🇲🇽" - pytam się siorki wtf, przecież ta laska to świętojebliwa chrześcijanka, już sam fakt posiadania dziecka bez ślubu to gruba sprawa. Okazało się, że dała d--y meksykańcowi z amerykańskiej armii, stacjonującemu w Powidzu niedaleko Gniezna - gościu zapylił i s--------ł do siebie ( ͡º ͜ʖ͡º)
A swoją drogą to co amerykańce robią z p0lkami w Gnieźnie to historia niczym z szarpanek - wystarczy w piątek/sobotę przejść się na rynek. Wygląda to podopbnie jak na filmikach z Tajlandii gdzie stare pryki chodzą z nastolatkami pod rękę - to tutaj jest podobnie ale małolaty się wożą z żołnierzykami :) Kumpel stracił tak swoją narzeczoną, puścił ją samą w miasto w weekend, a laska już od ponad roku mieszka w Texasie ze swoim soldierem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale to nie tylko do żołnierzy, kiedyś w Gnieźnie jeździł taki czarnoskóry żużlowiec to miał istne eldorado #p0lek xD Jedną w swoim busie przeleciał jak miała z 16 lat xD Taki obraz wasz
Erazmus nasilił trend napływu seksturystów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
W sb wieczorem można zaobserwować nalot taksówek zabierających amerykanów na balety.
@Caravaggio1986
To nie tyle co 'lamusy' ale imigranci zarobkowi, by mieć pobyt w usa muszą odbębnić służbę wojskową, dlatego tyle czarnoskórch i latynosów.