Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #bekazp0lek
Tak w temacie ostatnich wzmożonych ruchów na tagu - to zupełnym przypadkiem jedna laska, którą znam przez to, że nasze rodziny się ze sobą trzymały dziesiątki lat do tyłu wrzuciła dzisiaj fotki swojego dziecka - pamiętam, że była w ciąży ale totalnie to zlewałem bo miała faceta i co mnie to interesuje.. no ale tak patrzę dzisiaj na te zdjęcia.. a dziecko jakieś takie ciemniejsze, zerkam na profil, a tam "13.11.22👼🏽🇵🇱/🇲🇽" - pytam się siorki wtf, przecież ta laska to świętojebliwa chrześcijanka, już sam fakt posiadania dziecka bez ślubu to gruba sprawa. Okazało się, że dała d--y meksykańcowi z amerykańskiej armii, stacjonującemu w Powidzu niedaleko Gniezna - gościu zapylił i s--------ł do siebie ( ͡º ͜ʖ͡º)

A swoją drogą to co amerykańce robią z p0lkami w Gnieźnie to historia niczym z szarpanek - wystarczy w piątek/sobotę przejść się na rynek. Wygląda to podopbnie jak na filmikach z Tajlandii gdzie stare pryki chodzą z nastolatkami pod rękę - to tutaj jest podobnie ale małolaty się wożą z żołnierzykami :) Kumpel stracił tak swoją narzeczoną, puścił ją samą w miasto w weekend, a laska już od ponad roku mieszka w Texasie ze swoim soldierem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 283
@Dominias: o potwierdzam słowa chłopa. Mieszkam w Gnieźnie i wystarczy się przejść w piątkowy wieczór czy noc po ulicach to można spotkać na każdym rogu witaminke klejąca się do amerykanina xD Niejedną historię się słyszało.
Ale to nie tylko do żołnierzy, kiedyś w Gnieźnie jeździł taki czarnoskóry żużlowiec to miał istne eldorado #p0lek xD Jedną w swoim busie przeleciał jak miała z 16 lat xD Taki obraz wasz
  • Odpowiedz
Ogarnijcie ze jakis białorycerzyk na tagu pozniej przejmuje taką dziurę po meksykańsko amerykańskich orgiach i broni tu lasek xD ale mnnie obrzydzenie łapie
  • Odpowiedz
@Dominias: Bywam w Powidzu regularnie bo fajna miejscówka i tania. Potwierdzam to co piszesz ale co jest dość zabawne to większość tych US Army wygląda jak lamusy wysłane do Powidza bo nikt inny nie chciał takiego przydziału. Takie lamusy w US miały by marne szanse na cokolwiek a tutaj ło panie nawet gruby mechico ma co tylko chce. Wystarczy wpaść wieczorkiem do Yankesa i sobie popatrzeć.
  • Odpowiedz
  • 28
@Caravaggio1986 to prawda, była narzeczona mojego kumpla naprawdę fajna lacha, powiedziałabym, że 8/10 gdzie ja jestem mocno wybredny poleciała na takiego szczura, że to się w głowie nie mieści ( ͡° ʖ̯ ͡°) no ale szybki ślub i teraz spełnia swój American dream..
  • Odpowiedz
@Dominias: Kto rozmawiał z Amerykanami w powidzu tego już nic nie zaskoczy, Mnie pytali, czy Polki naprawdę są tak łatwe i „odważne”. 2 tyg po przylocie mieli pełno par na tinderze, a Polki same naciskały na spotkanie w celu poznawczo-poruchawczym. Tajlandia Europy 💪
  • Odpowiedz
@Dominias: Pocieszyć Cię mogę jedynie tym że Polacy też mają powodzenie w niektórych krajach. Jakiś rok temu wyrwałem fajną młodą Bułgareczkę. Utrzymujemy kontakt do tej pory. Nawet myślę co by sobie nie kupić tam jakiegoś mieszkanka bo mają fajne ceny i przyjeżdżać sobie na zdalną co jakiś czas.
  • Odpowiedz
@Dominias: również i bywam w Powidzu. Dobre jedzonko przed bazą amerykańską.
W sb wieczorem można zaobserwować nalot taksówek zabierających amerykanów na balety.

@Caravaggio1986
To nie tyle co 'lamusy' ale imigranci zarobkowi, by mieć pobyt w usa muszą odbębnić służbę wojskową, dlatego tyle czarnoskórch i latynosów.
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Jak ktoś kiedyś nie wierzył ze p0lki się puszczają na wakacjach w Turcji, Egipcie czy wyjeżdżając na zmywak do UK na początku lat 2000, to teraz może wyjść na ulicę, do baru czy klubu większego miasta w Polsce i zobaczy dokładnie to samo.
  • Odpowiedz