Aktywne Wpisy
Lewusx +64
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +594
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Typ I – januszex jednoosobowy, w ogóle niepłacący podatków i składek lub zgłoszony w KRUS na fikcyjną umowę dzierżawy kawałka sadu na drugim końcu kraju. Obok pobierania zaliczek i wynagrodzenia w gotówce ważnym element modelu biznesowego jest „przygarnianie” pożyczonego sprzętu z budów i innych przybytków. W grudniu z bólem wystawia fakturę nr 3/2024. Bardzo narzeka na każdy rząd i elity.
Typ II – januszex występujący w przeróżnych formach organizacyjnych od JDG po spółki kapitałowe z „niewidocznym” w elektronicznym KRS niewielkim udziałem i zarządem złożonym z doświadczonych somelierów wyrobów winopodobnych. Obok pobierania zaliczek i wynagrodzenia w gotówce podstawowym element modelu biznesowego jest praca niesklasyfikowanej mniejszości etnicznej, tzw. białych murzynów (nazwa myląca, osobniki tej grupy z reguły mają czerwone twarze). Januszex typu II dokonuje rozliczeń w umykającej regułom księgowym i podatkowym formie barterowej mimo, że najczęściej przedmiotem wymiany są towary akcyzowe.
Typ III – januszex alfa (zwany również apex januszex), działa wyłącznie w formie spółek. Szerokimi garściami czerpie energię z takich źródeł jak staże z urzędu pracy, niepełnosprawni Schrodingera z PFRON i dotacje unijne. Posiada umiejętność czasowej niewidzialności dla inspekcji pracy i prokuratury.
#kononowicz #patostreamy
@DiatlowPies: w tym wypadku chodzi o sztukę tablic nagrobkowych, za które "szefito niemcito" już dawno wziął zaliczkę w kielnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@de-besta: ty jesteś jakiś odwrócony lateks czy o co chodzi? Cokolwiek by nie napisać to tylko "barnej to" i "barnej tamto", chvj w dupe temu farmazoniarskiemu muflonowi i wywrotkę szkła ale nie wszystko się wokół niego kręci (-‸ლ)