Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +43
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Więc podsumujmy akcje policji:
- nie zabezpieczyli lasu przy setkach spacerujących
- dostali zgłoszenie o nagim mężczyźnie siedzącym nieopodal miejsca zbrodni, nie reagują, mimo że wczoraj były informacje o poszukiwanym w lesie bez koszulki
- dopiero kolejne zgłoszenie z potwierdzeniem, że to poszukiwany służby działają xd
- chłop siedział od kilku godzin przy miejscu zbrodni, na to wychodzi, że poszukiwania trwają 8-16 i fajrant
Rozumiem, że mieli problem z znalezieniem Wieczorkowej skoro nikt nie podrzucił jej ciała w miejsce zaginięcia.
źródło: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Morderca-z-Oliwy-zatrzymany-n192471.html
Daja rade tylko jak sa sprawy politykow
Lub trzeba przywiezc hamburgery
Gość stwarzał realne zagrożenie, a oni pary z ust nie chcieli puścić, bo informacje poufne? xD
Dodam jeszcze, że rano był alert rcb, bo deszcz, ale że typ z nożem latał
Trójmiasto usunęło wzmiankę o zignorowanym telefonie, kryjcie dalej ich nieudolność xd
@luna-sole: to jest największy problem tej całej sytuacji.