Wpis z mikrobloga

@Makavlani: Geniusz, w 2024 roku nie wie jak się zabrać za wyjazd z Polski ale chce sobie płeć w dowodzie zmieniać. Zresztą widać po ubogim słownictwie, że to zwykły cham i prostak. Typowy wyborca lewicy.
  • Odpowiedz
Nie myślałem o tym z tej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Makavlani: cieszę się, że mogłem otworzyć ci umysł, a teraz idź napisz lewakowi z Reddita że mu kibicujesz w walce o równość.
  • Odpowiedz
no odczuwam siebie niezgodnie ze swoim ciałem. Czyli moje odczucia są oderwane od realności. Dokładnie jak schizofrenia.

@JanTadeusz: XD. Dokładnie przeciwnie, moja tożsamość jest różna od tego jakie jest moje ciało. To coś zupełnie różnego od schizofrenii.
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar odczuwasz ja inaczej od rzeczywistości. Czyli tak jak schizofrenik. No nie wiem gdzie tutaj jest odwrotność. Ja czuję się wyjątkowy więc każdy mnie obgaduje. Ja czuję się inny więc jestem kobietą a nie facetem. Choroba psychiczna tak czy siak...
  • Odpowiedz
odczuwasz ja inaczej od rzeczywistości. Czyli tak jak schizofrenik. No nie wiem gdzie tutaj jest odwrotność. Ja czuję się wyjątkowy więc każdy mnie obgaduje. Ja czuję się inny więc jestem kobietą a nie facetem. Choroba psychiczna tak czy siak...

@JanTadeusz: Dosłownie wystarczy wpisać Google transpłciowość. Tożsamość płciowa może być różna od ciała i to nie jest choroba.
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: ehhhh wiesz jak dziala ustalenie czy cos jest choroba czy nie? glosowanie w WHO. Nie badania naukowe, nie dzialania naukowe, nie konsensus naukowy, tylko glosowanie. WHO organizacji ktora po 2020 jest skompromitowana.
Tak jest to choroba psychiczna. Niespojny obraz siebie ze swoim cialem to choroba psychiczna. Taka sama jak urojenia przesledowcze. I tak samo nie da sie tego leczyć, ale tym bardziej nie wolno promować.
  • Odpowiedz