Wpis z mikrobloga

Świetne jest to #kdeconnect można oglądać filmy na dużym ekranie (z komputera) i używać smartfona jako pilot.

Ciekawe czy #apple kiedyś wymyśli taką funkcjonalność, no chyba że ktoś gdzieś już napisał taką aplikację?

#linux #kde
Rustyyyy - Świetne jest to #kdeconnect można oglądać filmy na dużym ekranie (z komput...

źródło: IMG_6289

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fervi: tak właśnie jest ¯\(ツ)/¯
Co kto lubi. Mnie by zwyczajnie wstyd było chociaż wiem że w Polsce u znacznej części ludzi coś takiego jak wstyd w wyniku oszustwa czy nadużycia nie istnieje. Wy to „zaradnością” nazywacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:
No adblock nie jest popularny tylko w Polsce. Napisałem o Polsce bo rozmawiamy po polsku na polskim portalu.
w sumie nie spodziewam się tu rzeczowej rozmowy na tego typu tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°) temat też nie o tym więc kończę dyskusję bo i tak wszyscy wiemy jaki będzie jej przebieg ( ͡° ͜ʖ ͡°) miłego dnia ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 0
@fervi: no i się nie dowiedziałem co z oficjalnym smartfonem w roli pilota, nie dopytałem się nawet o użycie wirtualnej klawiatury ehh ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: No jak ja znam w realu użytkowników Apple to się okazuje, że nawet nie kombinują - oglądają Youtube, lecą te reklamy i czekają aż polecą. Wstyd jak c--j xD
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: mnie tutaj bawi to że każdemu udało się powiedzieć coś co jest półprawdą :)
A w szczególności rozbawiło mnie to:

Na zachodzie adblock również jest popularny.

No adblock nie jest popularny tylko w Polsce
  • Odpowiedz