Aktywne Wpisy

Mirki pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dozownila ze szpitala że urodziła a ja se pije że Szczecia

źródło: temp_file6734735333474699914
Pobierz
JamAnonim +206
Co jakiś czas przypominany jest Majtczak a ta k---a od trumny na kółkach za zabicie 2 osób dostała tylko 2 lata zakazu wykonywania zawodu
#polska #prawo #polskiedrogi
#polska #prawo #polskiedrogi

źródło: image_picker_0BE1C3C0-E983-4EAA-86F1-912F73B83692-83481-000008BDB6CC8599
Pobierz
Ciekawe czy #apple kiedyś wymyśli taką funkcjonalność, no chyba że ktoś gdzieś już napisał taką aplikację?
#linux #kde
źródło: IMG_6289
Pobierzźródło: IMG_7854
PobierzTo czego dotyczy post to raczej zastąpienie klawiatury Bluetooth z touchpadem, aplikacja w smartfonie
Co kto lubi. Mnie by zwyczajnie wstyd było chociaż wiem że w Polsce u znacznej części ludzi coś takiego jak wstyd w wyniku oszustwa czy nadużycia nie istnieje. Wy to „zaradnością” nazywacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No adblock nie jest popularny tylko w Polsce. Napisałem o Polsce bo rozmawiamy po polsku na polskim portalu.
w sumie nie spodziewam się tu rzeczowej rozmowy na tego typu tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°) temat też nie o tym więc kończę dyskusję bo i tak wszyscy wiemy jaki będzie jej przebieg ( ͡° ͜ʖ ͡°) miłego dnia ( ͡° ͜
A w szczególności rozbawiło mnie to: