Śmiechu warte kuzynka dalsza z wyp.izdowa dolnego gdzie nawet psy dupami nie szczekają z ryja 2/10 która ma 34 lata odstające uszy, garbaty nos oraz nadwagę w ciągu około 2-3 lat z tego co wiem już przerobiła 7 chłopów i to takich którzy spokojnie mogliby mieć 5/10 ale nie w obecnych czasach dodam też, że ma dzieciaka tymczasem jej brat lvl 30 przeciętny z ryja nigdy nie był w związku tzn tego nie wiem być może z 10 lat temu miał jakąś ale nigdy nie chwalił sie ani też nie widziałem i taki to paradoks tego zyebanego świata.
Generalnie jeśli chłop sie rozstanie w okolicach trzydziestki to prawdopodobnie its over wegetacja i powolna agonia doprawiona alkoholem i depresją albo nieudolne "kołpowanie" które koniec końców i tak nie ma sensu a nawet jeśli poznasz jakąś rówieśniczkę to jedynie pokroju mojej kuzynki bo na młodsze nie ma co liczyć bo tzw "pik" SMV to brednie redpilowców.( ͡°͜ʖ͡°)
@TTedbundYY: Jak w wypizdowiu Polski B czy nawet C masz z 20-30 kawalerów na jedną pannę to o czym my tu w ogóle piszemy? ¯\(ツ)/¯ Popyt, podaż, hemoglobina, prawa rynku taka sytuacja.
@TTedbundYY: lol, 30 lat to młody ogier, może rwać 35-40 i to takie fajne sucze po rozwodach z odchowanymi dziećmi po prostu musi ruszyć dupę sprzed komputera, zdjąć rączkę z hamulca ręcznego, pójść na siłownię i żyć własną pasją sucz sama mu się nawinie, chyba, że faktycznie jest zwykłym NPCem niech pójdzie na salsę to jeszcze poszerzy horyzonty w social-lifie
jest jedna podstawowa reguła - nie dyskutować ze sobą, bo już przegrałeś - po prostu twoje ego znajdzie tysiąc
Generalnie jeśli chłop sie rozstanie w okolicach trzydziestki to prawdopodobnie its over wegetacja i powolna agonia doprawiona alkoholem i depresją albo nieudolne "kołpowanie" które koniec końców i tak nie ma sensu a nawet jeśli poznasz jakąś rówieśniczkę to jedynie pokroju mojej kuzynki bo na młodsze nie ma co liczyć bo tzw "pik" SMV to brednie redpilowców.( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #p0lka #samotnosc #przegryw #przegrywpo30tce
@TTedbundYY: Bez kobiety da się żyć normalnie.
po prostu musi ruszyć dupę sprzed komputera, zdjąć rączkę z hamulca ręcznego, pójść na siłownię i żyć własną pasją
sucz sama mu się nawinie, chyba, że faktycznie jest zwykłym NPCem
niech pójdzie na salsę to jeszcze poszerzy horyzonty w social-lifie
jest jedna podstawowa reguła - nie dyskutować ze sobą, bo już przegrałeś - po prostu twoje ego znajdzie tysiąc