Wpis z mikrobloga

@SpierdotripEnthusiast: naprawdę chciałbym żeby ten świat wyglądał tak jak to opisują na tej tablicy, ale moje 30+ doświadczenie życiowe podpowiada mi iż FACET tym się różni od kobiety i dziecka że tak naprawdę to NIC NIE MUSI.

Dziecko musi bo rodzice każą, a kobieta musi bo społeczeństwo wywiera nacisk przez ostracyzm społeczny.

A koniec końców gro mężczyzn robi co chce i jak chce - nawet jak robi źle to potem
  • Odpowiedz
Bardzo dobrze to ująłeś - dziewczynki. Dojrzała kobieta rozumie, że mężczyzna też jest człowiekiem i ma uczucia i gorsze dni - i to akceptuje.

@choochoomotherfucker: co ty p--------z? xD To właśnie częściej te dojrzałe kobiety sypią tekstami, że "chłop to ma być chłop"
  • Odpowiedz
A jak ktoś dopiero jest w fazie próby nawiązania romansu i od razu zaprezentuje się od słabej strony wtedy jest znacznie gorzej.

@Bananek2: Chyba nikt nie lubi ludzi, którzy ciągle narzekają czy płaczą, a jeśli ktoś to robi na początku, to można pomyśleć, że ta osoba taka jest na co dzień i tak będzie przez cały czas. Więc na samym początku faktycznie lepiej jest trochę z tym wstrzymać.

Ja tak mam
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: to jest skomplikowane, obydwoje mamy racje. Zależy jak te żalenie i otwieranie się wygląda. Jak najbardziej odpowiednie dzielenie się problemami ma super wpływ na relacje z dziewczynami i pogłębia więzi. Faceci, którzy mają nastawienie, że nigdy nie pokażą się od wrażliwej strony tylko zgrywają twardzieli popełniają błąd, bo nawet scamerzy w Oszuście z Tindera to wykorzystywali, a robili wszystko żeby być atrakcyjni łącze z udawaniem miliarderów i odpowiednie dzielenie
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast:
Oj to stare zdjęcie które powstało jeszcze w okolicach 2010 roku - tzw, wilcza przysługa XD
To są tzw. bzdury nastolatek (i to raczej 12-13 lat), które jeszcze nie mają świadomości jakie cechy chłopów na nie działają pozytywnie a które nie. Być może nawet to sarkazm - by jeszcze mieć większą bekę z tach chłopów.
Możliwe też że to narzędzie typu "nie ukrywajcie waszego spierd0lenia byśmy mogły was unikać" XD

Niestety, po
  • Odpowiedz