Wpis z mikrobloga

@washington taka korzyść że ludzie co chcą poczytać o tym co się dzieje na froncie, jakie są planowane ruchy danych rządów czy tego co się dzieje w geopolityce muszą przedzierać się na tagu przez stertę flag i gówna.

Więc nie, banów nie dostają "dobre mordki" tylko infantylni spamerzy regularnie bez ładu, składu czy powodu zaśmiecający tagi
  • Odpowiedz
@Nukashine

@washington: przyznam, że to rozkoszne, gdy nienawidzące cenzury propolskie propolaki zgłaszają obrazki obrażające r*sję i się tym chwalą.

To może jeszcze na klatce schodowej u siebie w bloku na każdym piętrze zostaw po kilka flag Rosji umazanych w gównie. Na pewno sąsiedzi się "ucieszą" że tak dzielnie "walczysz" z Rosją.

Wy na prawdę nie widzicie swojego debilizmu i bezsensu tych działań uprzykrzających życie normalnym ludziom?
  • Odpowiedz
@tyjb-gjgr: Pierwszy dzień w internecie? Im bardziej będziesz się oburzał tym będzie tego więcej. Było olać temat to by umarło śmiercią naturalną. Dawaj, pozgłaszaj jeszcze to na pewno przestaną
  • Odpowiedz
@tyjb-gjgr: No i wracam po dniach. Dalej jest spam? Dalej trzeba banować po IP czy się znudziło? Trzeba było tego nie ruszać i żadnej afery by nie było. Tylko zamordyści i towarzyszący im imbecyle myślą że siłowo można coś osiągnąć w przestrzeni informacyjnej
  • Odpowiedz
@auto-bot jesteś pewnie uważany za nieszkodliwego idiotę więc ban dla ciebie był krótki żeby pobawić się z tobą jak kot robi to z myszą, a tobie wydaje się że jesteś bohaterem 🤣
  • Odpowiedz
jesteś pewnie uważany za nieszkodliwego idiotę więc ban dla ciebie był krótki żeby pobawić się z tobą jak kot robi to z myszą, a tobie wydaje się że jesteś bohaterem 🤣

@tyjb-gjgr: Nigdy nie dostałem żadnego bana nigdzie. lol. Fajną sobie kreację mnie wytworzyłeś a mój komentarz mówił o czymś innym. Ani mi się nie wydaje że jestem bohaterem ani nikt mnie za nic tutaj nie ukarał. Komentarz aktualny -
  • Odpowiedz