Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
https://pl.aliexpress.com/item/1005005347645358.html
#aliexpress #polecam #ambilight
ambilight light potrzebuje wiedzieć, że na lewym rogu jest niebieski kolor a na prawym zielony i działa to najczęściej z kamerką, którą dajesz jak lampkę na górę monitora
Tak wygląda program
I nie wiem o co chodzi. Bo inne zakupy przeszły, jedynie ten produkt nie. Żadnych kuponów nie było ani nikt wcześniej nie zamawiał tego na ten adres.
Na filmie trochę przekształcone są kolory na monitorze bo aparat p---------e w ciemności xD W rzeczywistości są bardziej "zgrane" odcieniami z tymi z ledów. A no i taka uwaga, ja mam monitor przymocowany do biurka ale od ściany