Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
PorzeczkowySok +21
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
Szybciej z------------e bo przecież nie zdążycie i jeszcze morze wam ucieknie.
#polskiedrogi #polscykierowcy #prawojazdy #podludzie
@Krupier: Chyba jeździsz od święta, jeśli myślisz, że problemem jest prędkość i np. 15 km/h mniej zrobiłoby jakąś znaczącą różnicę. Często wypadki i kolizje powodują nieogary, które boją się szybko jeździć. Nadmierna prędkość na pewno nie pomaga, ale na pewno nie jest głównym problemem.
@b_oski: jeżdżę bardzo często i tak, problemem jest przeważnie prędkość.
Jeśli 99% aut jedzie sobie spokojnie te 110-120 km/h i nagle pojawi się jeden, który z--------a ponad limit, podjeżdża pod zderzak i wciska się na centymetry to jego prędkość jest problemem. A ruch o tej porze jest ogromny.
@Krupier: Mylisz się. Jeżdżę BMW i nie lubię, jak mi ktoś siada na zderzaku, bo odpowiedź mam łatwą (redukcja, gaz), a często są to ludzie we flotowych złomach zalanych za służbowe pieniądze, natomiast prawda jest taka, że problemem jest brak umiejętności reagowania na takie sytuacje. A dowód jest prosty:
Zdecydowanie
@Krupier: No i pogadali. Piszesz o bezpieczeństwie, a sam je stwarzasz przez swoje ego.
@b_oski: ja nie stwarzam żadnego niebezpieczeństwa tylko prawidłowo reaguję na niebezpieczne zachowanie patologii drogowej.
I nie mam żadnego wybujałego ego, chcę po prostu bezpiecznie dojechać z punktu A do punktu B. Patologii drogowej mówię zdecydowane nie.
Ty za to swoim zachowaniem pokazujesz patusom, że mogą jeździć tak jak jeżdżą bo wystarczy, że ci siądą na zderzaku to
@Krupier: Zmienisz zdanie, jak ci ktoś wjedzie w dupę z kamerką i policja uzna współwinę.
@b_oski: nie uzna ponieważ nie jestem w żaden sposób winien. Nie hamuję przecież gwałtownie jak te patusy nierzadko robią zajeżdżając drogę.
Skoro tyle jeździsz to jakim cudem nie zauważasz jak jeżdżą ludzie ktorzy nie przekraczają prędkości bardziej niż średnio na drodze a wymuszają i nie trzymają dystansów? Jakoś tak się składa że byle zamulenie na trasie w dużym ruchu i
Prędkość praktycznie zawsze jest problemem i nic nie udowodniłeś w tej kwestii. Oczywiście na wiele wypadków nakłada się masa innych czynników, ale prędkość je tylko potęguje.
@Krupier: Dosłownie w prawie każdym przypadku nie jest xD To jest właśnie twój dogamat. Nie jesteś w stanie tego udowodnić, ale cały czas tak twierdzisz
To tylko znaczy, że masz klapki
@cwlmod: oczywiście, że jest. Zmniejsza czas reakcji, powoduje większe szkody, sprawia, że ktoś inny może cię nie zauważyć. To wszystko są czynniki powodujące, że to prędkość w dużym stopniu przyczynia się do wypadków. Gdyby nie duża prędkość to przecież kończyłoby się co najwyżej na kolizjach, a nie
@Krupier: I to jest właśnie twój bezsensowny dogmat. Owszem, prędkość zawsze wpływa na to co wymieniłeś, tylko że
Uwielbiam takich dzbanów jak ty. Nie masz o niczym pojęcia ale będziesz się wypowiadał jako znafca xD
W nieznacznym