Aktywne Wpisy
xeacaex +823
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@Lynch9: XDDDD
Krzywdy ukraińskie: WOŁYŃ KUUUUUURŁAAAA, WOŁYYYYŃ.
100 tysięcy cywili okrutnie zamordowanych. Sporo, prawda?
Obecna postawa: przyjaźni, sympatyczni ludzie, z którymi codziennie rozmawiam, bo w mojej okolicy sporo ich mieszka. Bawią się z moim psem, mój samochód naprawia ukraiński mechanik. W internecie - wielka sympatia do Polaków, solidarność między narodami, choć oczywiście nie dotyczy to 100% społeczeństwa, ale co się dziwić, jak w Polsce taka k0nfederosja ma 10% poparcia, a prokacapków jest pewnie ze 2-3 razy tyle?
Kacapia:
od XVIII wieku niemal ciągłe wojny albo wegetacja pod kacapskim butem, zsyłki na Sybir, krwawo tłumione powstania, rzezie cywilów, rusyfikacja, w XX-leciu międzywojennym krwawa wojna z kacapstanem i wreszcie kilkanaście lat spokoju. W międzyczasie na swoim terenie ZSRR masowo morduje Polaków, a po 1939 - morduje ich też w Polsce, po napaści na spółkę z Niemcami, którym pomagali odbudować potencjał, więc mozna śmiało powiedzieć, że ponoszą znaczną część winy za wybuch II Wojny Światowej. Potem wymordowanie oficerów, więc ważnego elementu elity narodu, w Katyniu. Traktowanie Polaków jak mięsa armatniego w czasie wojny z niekompetentnymi alkoholikami w roli dowódców, więc kolejne setki tysięcy do piachu. W czasie "wyzwalania" masowe gwałty i morderstwa oraz grabież.
Potem kilkadziesiąt lat okupacji, kacapizacji, mordowania i okradania Polaków.
Łączna liczba ofiar śmiertelnych - miliony. Kolejne kilkadziesiąt milionów bezpośrednio lub pośrednio skrzywdzone w większym lub mniejszym stopniu.
Obecna postawa: "Haha, widzicie, jak mordujemy ludzi na Ukrainie, widzicie nasze obozy koncentracyjne, widzicie gwałty, tortury i egzekucje? My Ukraińców traktujemy jak braci, dla was będziemy dużo gorsi."
A w kacapskiej telewizji lecą materiały o tym, jak to zrzucą na nas b---ę atomową. Szary kacapek w internecie też zresztą regularnie się w ten sposób odgraża. A jak.
#ukraina #wojna
Psiarstwo dotarło nawet na tag ukraina.
I warto podać dokładne liczby - w ZSRR NKWD od tak rozstrzelało 100 tysięcy Polaków, bo uznało ich za szpionów
Na szczęście mnie to nie dotyczy. Ukraińcy są dla mnie bardzo uprzejmi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Serio, niesamowite, że człowiek, który zaczyna 2 komentarze z rzędu od obrażania, nie ma dobrych stosunków z Ukraińcami. Zupełnie jakby Ukraińcy nie lubili komunikować się z upośledzonymi chamami. A to banderowcy!!!!!
I w
No, Wrocław od lat słynie z tego, że nie mieszkają w nim Ukraińcy. To POLSKIE MIASTO, POLSKIE OD ZAWSZE. Każdy POLAK z dziada pradziada WROCŁAWIANIN ma tu tatuaż z napisem "PRZEPROŚ ZA WOŁYŃ, BANDEROWCU, PUTIN DID NOTHING WRONG" - najczęściej na czole.
Nikomu nie będę udowadniał, że w mojej okolicy mieszka mnóstwo Ukraińców. Jak ktoś nie wierzy - to na cholerę w ogóle ze mną dyskutować, w końcu w takim wariancie jestem zwyczajnym kłamcą i czego nie napiszę - to może być zmyślone, a mnie nie da się
@Pantokrator:
Jedwabne to zbrodnia kilkunastu Polaków, którzy zrobili to prawdopodobnie z inspiracji Niemców albo ze strachu przed nimi. Do tego udział części Polaków ograniczył się wyłącznie do pilnowania Żydów na