Wpis z mikrobloga

Dziś w pracy postanowiłem przygotować sobie cebulaka na śniadanie, ponieważ lubię tę potrawę i zapach smażonej cebulki. Podczas opiekania cebulaka w mikrofalówce na funkcji grilla wywaliło mi bezpieczniki na całej portierni. W rezultacie straciłem zasilanie w całym pomieszczeniu. Co gorsza, cebulak nie zdążył się zrobić na chrupko, więc mój posiłek okazał się niesmaczny.

Na domiar złego lodówka przestała działać, a moje napoje energetyczne, które normalnie trzymam schłodzone, są teraz ciepłe. Gdy piszę te słowa zostało mi tylko 68 procent baterii w telefonie. Do końca zmiany zostały 22 godziny i 15 minut. Niech Bóg trzyma nie w swojej opiece.

#przegryw #przegrywpo30tce
Mikroprocesor - Dziś w pracy postanowiłem przygotować sobie cebulaka na śniadanie, po...

źródło: temp_file8795829508552818449

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mikroprocesor: Czyli wystarczy żeby cięć włączył mikrowelle żeby wyłączyć monitoring i alarm na całym obiekcie? Jakiegoś elektryka nie można pilnie wdzwonic żeby ogarnął? Cieć nie może "eSki" podnieść i korzystaćz prądu dalej? xd Tzn. wiem, że w razie porażenia byłby problem prawny, no ale #!$%@? to eska wywaliła tylko...
  • Odpowiedz