Aktywne Wpisy
kaziuwichura +264
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
pierdas007 +550
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
Czy jakis wyborca PiS moze mi to racjonalnie wytlumaczyc, dlaczego glosuje na ta partie i ma ona nadal ponad 30%? Co chwila pojawiaja sie nowe informacje jak to kolejne osoby po prostu wyciagaly pieniadze z budzetu. Ostatnio szef PKOLu sie pokazal z pieknej strony.
Nie brzydzi was to, nie przeszkadza w zaden sposob? Od razu uprzedze "a bo oni robili tak samo", przez 8 lat PiS nie znalazl nic poza tym ze, Nowak zapomnial zadeklarowac zegarka.
Niestety, nie wiem czy widzisz, ale obecna koalicja też zaczyna iść w niedobre standardy. Ludzie z rządu w państowych spółkach, TVP idzie w stronę TVPiS (zawieszanie dziennikarzy
@Koziom: To uzbroic sie w cierpliwosc proponuje.
Juz dwoch z nich bylo w pierdlu i co? Dlugo tam zabawili?
Dopoki dlugopis jest prezydentem to nie ma sensu.
Uchwalac ustawy ale po powrocie z senatu ich nie glosowac. Ponoc sejm nie ma miar czasowych w jakich musi sie zajac ustawami ktore wrocily z senatu.
I sobie tak procedowac ustawe po ustawie i odkladac na polke. Gdy juz wreszcie nadejda lepsze czasy i w palacu prezydenckim bedie znow urzedowal prezydent to wszystkie poddac pod glosowania.
Jesli rzczywiscie tak mozna
Głównym motorem napędowym jest kasa - emeryci i beneficjenci 500+ najpierw dostali socjal a później oglądali
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cała ta machina medialna PiSu to jest majestersztyk. Zrobili to perfekcyjnie i
Więc załóżmy że jesteś Polakiem-Katolikiem, to twój wybór:
1. K. to opcja pro-rosyjska,
2. PSL kolaboruje ze skrajną lewicą
3. PiS rozdaje pieniądze
Co wybierasz?
W--------e ludzi którzy poszli odsunąć od władzy PiS może zaraz dać ich powrót.