Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
O
@stekelenburg2: mógłbym prosić o przetłumaczenie tej części bo chyba źle zrozumiałem
ale wy to macie kultury w tej n.europie, do starszych kolegow z waszych szeregow tak ladnie sie zwracacie -)
@rostu: Całe 1,5 % xD?
w moich kregach nie ma tytulowania. sa mniej lub bardziej swiadomi - ot tyle.
chodzi mi o sume straconego czasu zarowno przez zwolennikow jak i przeciwnikow.
zdecydowanie ludzie lubia rozmawiac na jego temat.
posiadanie swiadomosci jest zle czy co? :D
bo nie zrozumialem twych intencji
przepraszam bardzo ale jak juz cos ci sie nie podoba to prosze o konstruktywna krytyke bo tak wyszlo jak wyszlo:
hipisi, stalin, lenin, jeszcze tylko napisz cos o hitlerze i bedziesz drugi korwin :>
dobra, reka na zgode, pozdro. ide popielic w ogrodzie :)
@franekfm: Bzdura. Zasiłek rodzinny np jest przyznawany co rok i co roku trzeba udowodnić że przysługuje. Z innymi jest
Może te bezdomne dzieci były niezaradne?!
@bruceivins: No tak. Na podstawie jednej informacji jesteś na tyle kompetentny żeby to stwierdzić. Dodatkowo zapewne potrafisz przedstawić łańcuch przyczynowo-skutkowy pomiędzy wolnym rynkiem, a liczbą bezdomnych dzieci. A także udowodnić, że zaraz likwidacji "czystego wolnego rynku" (kiedy? jak?) sytuacją
Komentarz usunięty przez moderatora
@bruceivins: Napisałeś, że >że "czysty wolny rynek" to bzdura
Komentarz usunięty przez moderatora
@bruceivins: Serio? :) Mam ci udowadniać, że samo istnienie ruchów socjalistycznych nie świadczy jeszcze o tym, że ludziom żyło się źle? :) A czy istnienie nazistów świadczyło, że żydowstwo było problemem? Albo czy istnienie feministek świadczy o tym, że kobieta jest tylko (jak to kiedyś ujęła pewna członek tego ruchu) "maszynką do robienia dzieci"? Do tego potrzeba obiektywnych danych, a nie kierowania się sympatiami tłumu.
Przecież dzisiaj też ludzie