Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Pawulon: przy niższych ligach może to też znaczyć że ktoś sporo kasy obstawił na zespół którego kurs spadł.
No i teraz dumaj - ten co obstawił to jeleń liczący na fart czy ktoś kto wie coś czego ty nie wiesz?
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: spokojnie nic nie jest ustawione, Wisła przystąpiła do ligi 2 dni przed jej startem, nie było żadnych sparingów, ci ludzie może miesiąc trenują ze sobą, grajków zdolnych do gry na tym poziomie jest może z 15, ale to 2 liga Polska, niewiadomo co się wydarzy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Wisła naprawde fajnie gra w piłkę jak na takie "przygotowania" tworzą akcje i fajnie grają bez piłki, brakuje wykończenia, jutro naprawdę licze na 3pkt, a jeszcze jak Zagłębie przyjedzie bez spadów z Ekstraklasy to już w ogóle, ogólnie to niegrałbym tego meczu, może jutro się wybiore to będę na żywo informował jak to wygląda na boisku
  • Odpowiedz
@krL1312 ja w zasadzie mało się sugeruję formą drużyn

Kiedyś wychodziłem często na plus bo po prostu typowałem wysokie kursy underdogów, a te polskie drużyny są tak gówniane że stosunkowo często wg mnie decyduje przypadek
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Co tego przypadku, 100 % racji.Fajnie to u Basałaja tłumaczył prezes Jagi obecny.W końcówce liczyli pkt i mieli być MP kolejkę wcześniej.Nie byli. Dlaczego? Bo Raków miał co najmniej pkt zrobić ze Śląskiem, a zrobił 0 pkt
  • Odpowiedz