Wpis z mikrobloga

- Mimo porażki jestem dumny z chłopców. Momentami graliśmy jak równy z równym. Chłopcy dobrze wypełnili plan taktyczny, nasza piłka się rozwija i idziemy w dobrą stronę. Musimy być tylko konsekwentni i cierpliwi... XDDDDDDD

To Podlasie to niezła kopalnia farmazonów. Jak nie Kononowicz, to następny mitoman Siemieniec.

#mecz #kononowicz #patostreamy
RadosnaKloaka - - Mimo porażki jestem dumny z chłopców. Momentami graliśmy jak równy ...

źródło: xd

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RadosnaKloaka: Olo zapowiadał,że ten mecz to będzie bułka z masłem i że kto wie,może Real Madryt przyjedzie do Białegostoku,już w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Niestety,to Podlasie to stan umysłu,podobnie jak Rosja.
  • Odpowiedz
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Granie w LK w dzisiejszych czasach to żaden sukces ;) "Eksperci" w studiu też są zadowoleni, to jest najważniejsze! Zaraz się wódeczka w związku i w klubie kolejny raz poleje, za rok znowu przełożą mecze ligowe, by dostać kolejny w------l w Europie i tak to się kręci w tej Polszy ;)
  • Odpowiedz
@RadosnaKloaka: to nie trener to knur. I gdzie Podlasie do koła podbiegunowego? Teraz bęcki od Ajaxu. Wincyj trzeba hiszpanów z drugich lig, pulululów, hezusów wincyj i koniecznie kogoś z Portugalii [Madera] i emerytów ze Słowacji.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Akurat argument z obcokrajowcami w tej cienkiej lidze jest bardzo słaby. Jak trochę obserwujesz tę gównianą ligę, to widzisz, że z sezonu na sezon to zawsze królem strzelców zostaje obcokrajowiec. Taka jest prawda. Polacy to cieniasy, a ich szkółki i akademie piłkarskie są c-----e. Ktoś może lukrować rzeczywistość o rzekomych "polskich talentach", ale to właśnie ten "szrot z zagranicy" stanowi o sile tej c------j ligi.
  • Odpowiedz
@RadosnaKloaka: polski talent grał dzisiaj, niejaki Marczuk.Bez komentarza. Królem strzelców są ostatnio obcokrajowcy - prawda. Z oszałamiającą liczbą około 15 bramek, ale są. Natomiast na jednego wartościowego obcokrajowca w polskiej lidze przypada 10 sztuk szrotu . I ten szrot w żaden sposób nie podnosi poziomu rozgrywek. Jedynie liczbę tatuaży na murawie.
  • Odpowiedz