Wpis z mikrobloga

@gacek_w: absolutnie, chrome mimo małej ilości funkcji w wersji mobilnej, to ma doskonałą synchronizację między wszystkimi urządzeniami (windows, android, macos - historia, zakładki, otwarte karty, autouzupełnianie) + ekosystem google jest doskonały (zdjęcia google, dysk, dokumenty, notatki itd.) = masz dostęp ze wszystkich urządzeń, chyba tylko apple mu dorównuje ale chyba nie oferuje aż tylu usług, jak masz jedno urządzenie to korzystaj z firefoxa
  • Odpowiedz
, chrome mimo małej ilości funkcji w wersji mobilnej, to ma doskonałą synchronizację między wszystkimi urządzeniami (windows, android, macos - historia, zakładki, otwarte karty, autouzupełnianie) + ekosystem google jest doskonały (zdjęcia google, dysk, dokumenty, notatki itd.) = masz dostęp ze wszystkich urządzeń, chyba tylko apple mu dorównuje ale chyba nie oferuje aż tylu usług, jak masz jedno urządzenie to korzystaj z firefoxa

@xiv7: no to prawda google szpieguje wszystkie twoje
  • Odpowiedz
  • 4
otwartych byle 500 zakładek

@majk3l: Jeśli potrzebujesz mieć 500 otwartych zakładek, to Twoim problemem na pewno nie jest przeglądarka (_ )
  • Odpowiedz
@Biuakke: no i co w związku z tym że algorytmy szpiegują? google jest największym gigantem tech z miliardem kont i osobiście ma wy*ebane co ja jeden robię dopóki nie jestem jakimś ważnym politykiem i ktoś z nsa nie zechce się czegoś o mnie dowiedzieć, i dowiedziałby się tak samo przy firefoxie i przy apple, a jeśli ktoś wykryje jakieś niebezpieczne problemy z oprogramowaniem google to za chwilę jest afera w
  • Odpowiedz