Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +178
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +278
Auto to mustang sn95
#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Zapytać mogę bo to nie kosztuje ale jestem sceptycznie nastawiony do ceny za dwie sprężyny
Część można próbować zgadnąć, część można próbować obliczyć, ale wychodzą dziwne rzeczy.
Do tego przednia i tylna z tabelki identyczna - ja może nie wiem do końca co to ten sn95, ale w internecie sporo zdjęć sprężyn do różych Mustangów i przednie i tylne są wyraźnie inne.
Bo 279mm sprężyny ściśniętej przy pręcie 15.9mm daje 17 zwojów, a to przy 12cm średnicy daje bardzo dziwną sprężynę jak na
Zakładając że dane z tabelki, chociaż długość 373mm, średnica 121mm i drut 15,9mm to pewnie mniej więcej coś takiego już zamówisz.
@kupczyk: A w czym problem aby zamowic za granicą w sklepie? Albo odezwać sie do sklepów w pl sprzedajacych klamoty do mustangow czy amerykancow zeby sprowadzili?
Zdawałem sobie sprawę kupuje to auto, że tanio nie będzie. Jestem na to przygotowany. Ale skoro mógłbym kupić coś taniej w polsce to chyba normalne.
Gdybym miał znajomka w usa to coś innego a tak to lipa