Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy warto uprawiać s--s pomimo tego, że obydwoje nie traktujecie tego jako potrzebę?
Czy relacja z czasem i tak się zepsuje przez brak tego typu intymności?

#s--s #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki

Nakreślę moją sytuację: Jestem z partnerem od 2 lat i już na początku wyznaliśmy sobie, że mamy niskie libido. Ja prawdopodobnie przez tarczycę - lekarz nie zaleca leków, a on ma problemy z potencją, więc żeby dobrze sprzęt mu działał musi przyjmować drogie leki na receptę (w zasadzie nigdy nie robiliśmy tego "klasycznie"), które nie wiadomo czy działają..

Z drugiej strony jak sobie żartujemy z tych tematów to wydaje się być chętny. Często zaczyna pieszczoty w moją stronę i widzę, że mu się to podoba. Czasem jak do tego dojdzie to potrafi kolejnego dnia o tym wspominać i jest zadowolony, że sprawił mi przyjemność.

Dla mnie to trochę gra niewarta świeczki, bo potrzebuję długiego nakręcania, dużo lubrykantu i 100% skupienia, żeby poczuć coś przyjemnego co sprawia, że bardziej mnie to męczy niż cieszy.

Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy może dla zdrowia związku nie robić tego częściej.. może kochać się klasycznie (ale nie ma pewności czy leki zadziałają). Jak zabawiałam go ustami na pół wzwodzie to stał się bardziej wiotki, także tez mnie to zniechęciło, a mojemu ex się podobalo, więc nie sądzę, żeby było to takie złe. Może warto zacząć, a nie wycofywać się prawie za każdym razem.

Dodam, ze nasz związek jest bardzo udany - tak samo kochamy się teraz jak i na początku. Całujemy się dużo na codzień, przytulamy, doceniamy. :)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mily_mag_pierniczek: Dopiero, gdy się z drugim baardzo do siebie zbliżysz seksem, to można to ustabilizować, bo rzeczywiście s--s jest przereklamowany jak jasna cholera. Wcześniej trzeba się naruchać i koniec, s--s to wiele różnych klocków lego, które się układają, gdy się go robi, o----m czy mechaniczny ruch jest tutaj mało ważny.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim sprobuj na wlasna reke sprawdzic, co ci sprawia najwieksza przyjemnosc i co cie podnieca i wtedy pokieruj odpowiednio swojego faceta. Mozliwe, ze twoja przyjemnosc dodatkowo podziala i na twojego faceta
  • Odpowiedz