Wpis z mikrobloga

Czy jakaś popularna marka trzyma jakość bielizny? Chcę sobie kupić coś wygodnego, dobrej jakości, ale bielizna EA to chłam, BOSS już lepszy, ale też bez rewelacji raczej, CK nie lubię, a Cotton Worlda nosić nie jestem godzien.

Na P&C widzę takie marki jak: Schiesser, HOM, Skiny – warte to coś?

#ubierajsiezwykopem #pytaniedoeksperta #bielizna
b_oski - Czy jakaś popularna marka trzyma jakość bielizny? Chcę sobie kupić coś wygod...

źródło: 816gyX1gK9L._AC_SX679_

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@LubieChrupac: Niekoniecznie chodzi mi o trwałość, chociaż to też, ale żeby były wygodne, a zarazem dobrze skrojone. Wydaje mi się, że z takimi markami to jest trochę loteria, bo np. moja najwygodniejsza i jakościowo bardzo dobra polówka, to EA7, a bokserki były naprawdę tragiczne – szwy na pośladkach w-------y niemiłosiernie. Ogólnie mam wrażenie, że Boss trzyma jako taki poziom we wszystkim, ale z polówki jestem średnio zadowolony, słabo skrojona, materiał
  • Odpowiedz
@b_oski: Mój tata od lat ma Bossa i sobie mega chwali. Ja nosiłem i noszę Ellessy i są okej ale w niektórzy już guma się potargała od reszty materiału. Kupiłem ostatnio 5-pack bokserek od Hilfigera i wyglądają obiecująco. Ale właśnie ciekawy wątek - bo myślę o np. Lacoste/CK/Ralph Lauren czy robią lepszą bieliznę.
  • Odpowiedz
@b_oski: Cornette. Mężczyźni w rodzinie noszą i zadowoleni, bardzo przyjemne materiały i trwałe. Nie pochwalisz się gumką wychodzącą ze spodni wśród fanów znanych marek, ale będą dobrze służyć.
  • Odpowiedz