Aktywne Wpisy
xBURNx +539
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
źródło: temp_file7154077602868780692
Pobierz
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

![Dlaczego nam raczej bardzo poszczęściło się z planetą? [Smartgasm]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/73b494d6449c0e08f5fed6f7dea5cbdb34670c6c09c0b52b45ce1cc9f19f7831,q80.jpg)

Robimy gruntowe sprzątanie sieci - likwidacja beczek/pchełek na kablach, aktualizacja przełączników, przerabianie punktów dostępowych czy wymiana za krótkich kabli między punktami bo przez ostatnie 15 lat nic nie było robione tylko dokładane kable.
Czyli inaczej robienie od zera całej sieci na uczelni... 22 sale komputerowe, ponad 20 biur do września czas.
Oczywiście w międzyczasie normalne obowiązki...
Mogę umrzeć? Tak po prostu xdddd
#siecikomputerowe #pracbaza #korposwiat
znamy kilka takich kabli, więc padła decyzja - ciągniemy
Musiałem że jak państwówka to jest luzik
źródło: checked-out
Pobierz