Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +696
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Możesz być ciekawą, barwną postacią, pracowitą, osiągającą sukcesy. Ale ten gwóźdź zawsze tam będzie i zawsze o sobie da znać. Przed najważniejszą walką być może życia musisz robić wjazdy na przeciwniczkę i c--j. Nie przezwyciężysz tego.
#paryz2024
@Regierungsrat_Walter_Frank: To jest młoda dziewczyna, raczej nie subtelna intelektualistka i w sumie to ma prawo mieć siano w głowie. Najgorsze, że ją do tych głupkowatych zachowań motywują teoretycznie starsi i poważniejsi ludzie, a w rzeczywistości cyniczni politykierzy, dla których jest tylko narzędziem do ugrania parę
He said: “The tests show they were men. We don’t verify what they have between their legs. We don’t know if they were born like that, or if some changes were made. The second tests confirmed the first tests. If people have doubts, refer
@Mlody_pelikan:
link
1. Przede wszystkim, to pierwsza plotka głosiła, że to facet, który zmienił płeć i zaczął startować z kobietami, a startowała od zawsze, w tym na poprzednich IO, gdzie szybko przegrała.
2. To co ważniejsze, to IBA nie opublikowała wyników, a nawet odmówiła podania informacji jaki test przeprowadziła i gdzie. Co zupełnie odbiera wiarygodność tej
Dla mnie Imane Khelif jest spoko. Tej drugiej za bardzo nie znam. Czytałam, że w dzieciństwie zbierała złom żeby mieć na treningi. Wyobrażacie sobie dziewczynkę z kraju muzułmańskiego trenującą boks, wbrew ojcu? I teraz jest podziwiana przez facetów w swoim kraju. To jest coś.
@kishibashi ja tam codziennie na twitterze trafiam nowe wątki. A to jak to możliwe, że jako kobieta nie miała hidżabu, że ją faceci z drużyny klepali po plecach jak faceta, że nosi męskie koszule z guzikami po lewej czy tam prawej, że siedzi w
@piotrlionel nieznajomość sportu i brak wiedzy, że kobiety używają ochraniaczy na krocze.