Aktywne Wpisy

Ana77 +24
Wrzucam link z innego forum, gdzie dziewczyna lat 30 pyta co ma ze sobą zrobić by znaleść faceta i wrzuciła zdjęcia. Generalnie piszą jej tam, że jest aseksualna dla mężczyzn, powinna przejśc metamorfozę... no raczej opinie są na nie.
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html

PABLO__ESCOBAR +121
Żona poroniła 9 tydzień ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°) musiałem się wyżalić. Ciężko jest..
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje
1. Mamy już praktycznie pewny obraz linii frontu w obwodzie kurskim. Siły ukraińskie zostały zatrzymane na linii miejscowości Snagost, Korenevo oraz Olgovka w kierunku północno zachodnim oraz Martynovka w kierunku północno wschodnim. Mapka z wczorajszego raportu jest aktualna.
2. Siły ukraińskie przeprowadziły nalot na lotnisko w Lipiecku gdzie stacjonowały samoloty, które b--------ą siły atakujących. Napewno spłonął magazyn amunicji, natomiast prawdopodobnie wszystkie samoloty zostały ewakuowane.
3. Rosjanie ściągają siły z sąsiednich obwodów oraz głębi Rosji celem przeciwuderzenia. Na licznych filmach widać bardzo duże ilości piechoty oraz lekkiego sprzętu, dronów i artylerii. Póki co nie widziałem czołgów. Napewno faza ekspansji jest już za nami i siły ukraińskie przejdą do obrony na co wskazują raporty o okopywaniu się oraz co raz silniejsze rosyjskie kontrataki.
4. Wczoraj mówiło się o możliwości włączenia się większych sił ukraińskich otwierających front na północny zachód od Sum ale w obliczu szybko sprowadzanych bardzo dużych sił rosyjskich w ten rejon ten pomysł wydaje się mało realny.
5. Wbrew temu co piszą na wykopie, nie wydaje się aby Rosjanie osłabiali kierunki w Donbasie celem przerzucenia wojsk do obwodu kurskiego. Jednostki które są wysyłane to świeże rezerwy stacjonujące w obwodzie biełgorodzkim oraz w głębi Rosji. Być może jedyny front który faktycznie może ucierpieć to front wołczański.
Z racji, że mamy raz w roku tego typu ciekawe i pozytywne wydarzenia chciałbym zwrócić szczególną uwagę na rosnącą ilość dezinformacji pośród memów i heheszek. Ruskie trole siedzą w jamach natomiast na światło wyszli niedzielni analitycy, którzy zakłamują obraz rzeczywistości. Zachęcam do śledzenia mojego profilu oraz raportów (w tym na youtube) aby być na bieżąco ze sprawdzonymi informacjami.
#ukraina #wojna #rosja #sheppardowojnie
źródło: raport
Pobierz@Pasterz30: Zatrzymane? Miał być Kursk w 3 dni.
źródło: e570bca90f5e78ddedeb4640fab85aadee87d83b2f3a6140a5d9539b3e9b924c
Pobierz@mleko3-2procent nie no jasne, czekamy, natomiast nie boje sie odwaznych stwierdzen bo jezeli bys mnie sledzil to bys wiedzial ze bardzo
Tu był problem, bo nie było żołnierzy, tylko rekruci jeszcze porządnie nie przeszkoleni których zresztą pojmali paruset. A Ukraińcy użyli dobrze przeszkolonych oddziałów i nowej taktyki.
A co Ukrainie ogólnie może dać taka akcja?
I czy ukraińscy żołnierze mają szansę na przeżycie tego?
@mleko3-2procent polecam zainteresowac sie historia Rosji w latach 1941-1945 i jak to wtedy tam wygladalo ;)