Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak pierwszy raz pytałem się o ten dom samopomocy lekarzowi, to powiedział że nie mam tam iść bo jestem zbyt sprawny umysłowo.

Ehh teraz se myślę, że Kuby, Seby, Julki, zamiast tego chodzą na poważnie studia, potem do korpo, mogą się bawić w zostanie menadżerami czy kimś.

Ehh a kleje ryż do rysunku. ;/

#przegryw
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: nie mogę patrzeć jak to n0rmickie bydło cię osacza i atakuje w komentarzach. Wrzucaj wszystkich na czarno, tak jak ja to właśnie robię

Tysiąc razy powtarzasz, że masz stwierdzoną niezdolność do pracy, a tępy motłoch i tak drze mordy: "Do roboty! Do roboty!". Żałosne pionki XDDD
  • Odpowiedz
ze u ciebie to powinni popracowac nad lenistwem a

@stormi: bzdura, kolega qewik nie jest leniwy. Gdyby był to nie szukałby żadnego zajęcia, mając zapewnioną rentę. Fakt, że uczęszcza do Domu Pomocy jest zaprzeczeniem tezy o jego lenistwie. Dodatkowo zaprzeczają temu pozytywne opinie nauczycieli z czasów szkolnych na jego temat.
Przyczyną jego problemów jest fatalny stan psychiczny, nieporadność i niedostosowanie społeczne. On nie nadaje się do pracy wśród "ludzi", wśród
  • Odpowiedz
@qew12: brutalna prawda, dynamiczniaki mają kariery, rodziny, znajomych, a przegrywy mają gówno i z tego szansa na wyjście jest znikoma, a wszyscy zarzucają Ci lenistwo i że nie chcesz pracować, a to tylko głupie pieprzenie normalnych zdrowych osób. Ciekawe jakby one tak nagle zyskały fobie spoleczne i lęki. Czy wtedy też by tak cwaniaczyły
  • Odpowiedz