@stormi: bzdura, kolega qewik nie jest leniwy. Gdyby był to nie szukałby żadnego zajęcia, mając zapewnioną rentę. Fakt, że uczęszcza do Domu Pomocy jest zaprzeczeniem tezy o jego lenistwie. Dodatkowo zaprzeczają temu pozytywne opinie nauczycieli z czasów szkolnych na jego temat. Przyczyną jego problemów jest fatalny stan psychiczny, nieporadność i niedostosowanie społeczne. On nie nadaje się do pracy wśród "ludzi", wśród
@qew12: brutalna prawda, dynamiczniaki mają kariery, rodziny, znajomych, a przegrywy mają gówno i z tego szansa na wyjście jest znikoma, a wszyscy zarzucają Ci lenistwo i że nie chcesz pracować, a to tylko głupie pieprzenie normalnych zdrowych osób. Ciekawe jakby one tak nagle zyskały fobie spoleczne i lęki. Czy wtedy też by tak cwaniaczyły
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Ehh teraz se myślę, że Kuby, Seby, Julki, zamiast tego chodzą na poważnie studia, potem do korpo, mogą się bawić w zostanie menadżerami czy kimś.
Ehh a kleje ryż do rysunku. ;/
#przegryw
Tysiąc razy powtarzasz, że masz stwierdzoną niezdolność do pracy, a tępy motłoch i tak drze mordy: "Do roboty! Do roboty!". Żałosne pionki XDDD
@stormi: bzdura, kolega qewik nie jest leniwy. Gdyby był to nie szukałby żadnego zajęcia, mając zapewnioną rentę. Fakt, że uczęszcza do Domu Pomocy jest zaprzeczeniem tezy o jego lenistwie. Dodatkowo zaprzeczają temu pozytywne opinie nauczycieli z czasów szkolnych na jego temat.
Przyczyną jego problemów jest fatalny stan psychiczny, nieporadność i niedostosowanie społeczne. On nie nadaje się do pracy wśród "ludzi", wśród