Aktywne Wpisy

callver34 +136
Dla wszystkich co radzΔ
iΕΔ pracowaΔ na fizola, kΕaΕΔ pΕytki, robiΔ hydraulikΔ, albo zostaΔ zΕotΔ
rΔ
czkΔ. Wy chyba nigdy nie robiliΕcie w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowaΕem na budowie, w zimie zimno, w lato gorΔ
co, przez resztΔ roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubΓ³stwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad gΕowΔ
, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, czΔsto starzy alkoholicy albo jakieΕ Δpuny
gymw8nhnzd +4
Nie mam juz pojΔcia co robiΔ...
Ja 29lv, spotykam siΔ z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogΓ³lnie jest spoko, widzimy siΔ raz moΕΌe dwa razy na tydzieΕ zawsze u mnie. PosprzΔ ta cale mieszkanie, pΓ³jdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzΔdzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubΓ³w, przywiezie dla mnie sΕoiki od mamy ΕΌebym mial jakiΕ zapas obiadΓ³w domowych jak mi siΔ nie chce gotowaΔ. Jak nie mialem
Ja 29lv, spotykam siΔ z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogΓ³lnie jest spoko, widzimy siΔ raz moΕΌe dwa razy na tydzieΕ zawsze u mnie. PosprzΔ ta cale mieszkanie, pΓ³jdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzΔdzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubΓ³w, przywiezie dla mnie sΕoiki od mamy ΕΌebym mial jakiΕ zapas obiadΓ³w domowych jak mi siΔ nie chce gotowaΔ. Jak nie mialem
ΕΊrΓ³dΕo: 5184
PobierzΕΊrΓ³dΕo: zebyyyyy
Pobierz