Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +16
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +266
Kurła, kupiłem niby filety z Mintaja w biedronce, a niestety w każdym filecie są ości.
#jedzenie #gotujzwykopem #pytanie #zakupy #biedronka #sklepy #niebieskiepaski #rozowepaski
Ale tak serio możesz spróbować dorsza, powinien mieć mniej ości. Ewentualnie stek z tuńczyka, albo łosoś (chociaż w biedronkowym ości się zdarzają, tylko łatwo sprawdzić przed przygotowaniem).
@damienbudzik: Ależ oczywiście. Panga. Ludzie narzekają ale jest tania i nie ma ości at all.
@niewiempoco: Ale słyszałem, że to niezdrowe g---o :/
@damienbudzik: Wiesz myślę że jedząc parówki czy też pasztecik ze zmielonego niewiadomo czego jadamy gorsze rzeczy. O------l w bułce czy tam mące i jaju i na olej i będzie super :P
Jak jadasz raz na dwa tygodnie to raczej ci nie zaszkodzi. Problem z pangą to warunki hodowli. Co ciekawe kilka let temu oglądałem jakiś film o ludziach, którzy mieli taką ekologiczną pangę zacząć hodować w Polsce. Bez antybiotyków i rtęci, ale jak szukam w internecie to