J---ć te k---y tuningowe samochody i motory. Nie mam już siły na te j----e projekty i najchętniej bym to wszystko spalił. Żałuję, że się tym gównem w ogóle zacząłem interesować, bo teraz miałbym kilkaset tysięcy złotych więcej i mógł dzisiaj spać w nocy, a nie całe dnie szukać specjalistów, a noce oglądać poradniki na YT, bo znowu wybuchł silnik albo trzeba poprawić coś po jakimś fachurze. Niech już UE wprowadzi tylko ruch hulajnóg elektrycznych to przynajmniej nie będzie mnie j------o debila kusiło znowu w-----ć worka złota w błoto. #motoryzacja
Poczekaj, musisz zrozumieć że nie stoisz z pistoletem przy głowie i nie obciągacz w lesie, robisz to bo to chcesz. Ludzie którzy nie chcą się w to bawić, sprzedają niegotowe projekty.
@Notabene no i dobrze robią, że te gówna j----e sprzedają. Przynajmniej nie muszą szukać na japońskich stronach pomiędzy szlaczkami p----------h dyfrów, które są wszędzie k---a DISCONTINUED!!!!
#motoryzacja
Poczekaj, musisz zrozumieć że nie stoisz z pistoletem przy głowie i nie obciągacz w lesie, robisz to bo to chcesz. Ludzie którzy nie chcą się w to bawić, sprzedają niegotowe projekty.
@Notabene: nie sprzeda, będzie robił