Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +1046
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +109
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek
źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz

Jedna dzisiaj mi przedstawiła teorię w którą wierzą prawie wszyscy czarni w USA z Samuelem L. Jacksonem na czele - że to płaskoziemcy z maga sami zorganizowali zamach na trumpa, chcieli tego klauna o-----ć, wtedy stałby się męczennikiem a na fali rewolucji która działaby się po zamachu, Vance albo inny putinofilski foliarz zostałby prezydentem. I nie sęk w tym czy wierzę w tą teorię czy nie, bo mało mnie to interesuje i daleka jestem od teorii spiskowych, ale zastanawia mnie rosnące zaangażowanie czarnych w politykę w ostatnim czasie. I nie zaczęło się od nominowania Kamali Harris na kandydata ale sporo wcześniej. Fascynujące zjawisko.
#trump #usa #polityka #wybory
@PomidorovaLova: aż tak ci polski chleb nie smakował, że pojechałaś zrywać azbest do czikago?
Czyli zaplecze Demokratow sie ozywilo. Znakomincie. Trumpek juz przegrywa w sondażach.