Aktywne Wpisy
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
ggwphf +452
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu pokaże Ci, kogo eksperci wybraliby Ci jako pare #slubodpierwszegowejrzenia
Przykładowo. Plan fotograficzny kosztuje obecnie 9,83euro czyli z konta przy obecnym kursie powinno mi pobrać około 40 zł.
Dobrze to rozumiem?
#pytanie #adobe #photoshop #subskrypcja #fotografia
Wtedy zawsze bedizesz wiedzial ile zaplacisz.
Tylko doczytaj w umowie czy nie biora jeszcze prowizji za przewalutowanie albo zaloz se w banku walutowe.
Odkad mam revoulta wyjebongo na normalny bank.
Same plusy.
No dobra - jeden minus - jako ze nie zdecydowalem sie na fizyczna karte i place tylko telefonem NFC to musze pamietac zeby telefon sie nie rozladowal :D
Ale ogólnie, tak - ściągną te €10 + vat (ale przez rok! co miesiąc). Jeżeli jesteś zdecydowany na Photoshopa to pogadaj najpierw z ich czatem, że drogo, potrafią zrabatować jeszcze trochę.
@ujdzie: Photoshopa umiem po prostu obsługiwać. Mam starą wersję (ostatnią którą było można kupić fizycznie jeszcze na CD). Ogólnie nadal daje ona radę i spełnia wszystkie moje wymagania. Jednak bawiłem się w najnowszą w darmową wersję przez tydzień i najnowsza wersja ma sporo opcji które ułatwiają życie.