Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Dlaczego tego nie zrobiliście?
Vernon Roche uratował wiedźmina, oswobodził go i zapobiegł jego brutalnemu losowi, który mógł skończyć się oskórowaniem i powieszeniem. Zaufał mu, a w zamian wiedźmin obiecał, że dzięki tej ucieczce wyruszy na polowanie królobójcy.
Letho nie obchodził los wiedźmina. A Vernonomi daliśmy słowo, poza tym uratował nam życie.
#wiedzmin #wiedzmin2
źródło: maxresdefault
PobierzGeralt
Ja do tego podchodzę bardziej personalnie. W grze mamy do czynienia z unikalnym doświadczeniem, które wykracza poza literacki pierwowzór. Nie musimy restrykcyjnie podążać za fabułą książkowego Wiedźmina. To my podejmujemy decyzje i to on nas zależy jak potoczy się historia. Gra zapewnia nam pełną swobodę w kształtowaniu losów postaci.
Dlatego
@HumanBeing: Aż sobie przypomniałem złe wybory z wiedzmina 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wracając do Letho, to poza zabójstwem Foltesta które odbiło się na dobrym imieniu Geralta, to Geralt nie ma powodu żeby zabić Letho.
Zdrada, manipulacje i brutalność - To odpowiednie powody, aby drogi Geralta oraz Letho się ze sobą skrzyżowały. To się po prostu nazywa zemstą.
Zdradził
Letho chciał dobrze dla wiedźminów, ceną miały być głowy kilku królów i może kilku strażników.
Geralt sam odpowiada za śmierć niewinnych ludzi, chociażby za śmierć grupy najemników w DLC do W1 "cena neutralności".
Strzyga Foltesta to był tylko przykład, pokazuje to że Foltest nie był
To był
@HumanBeing: Ogólnie zgadzam się z Twoim zdaniem, uważam że wszystko co pisałeś we wcześniejszych komentarzach to prawda. A co do tego tutaj to jeszcze dodam że Foltest w książce nawet kazał znaleźć i zabić Ciri, aby nie można jej i jej tytułów wykorzystać politycznie. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@HumanBeing: Może za dużo powiedziane. Po prostu bardzo komplikował nam życie w grze. Letho miał swoje własne cele, które często były w sprzeczności z interesami Geralta co prowadzi do wydarzeń, które odsłaniają głębsze konspiracyjne wątki.
Roche nie wypuścił Geralta z sympatii, uznał po prostu że jego historia ma sens i nie wierzył że