Włosi zaraz odpadną w ćwierćfinale siatkówki, a zwykli obywatele Italii dowiedzą się o tym jutro na 10. stronie La Gazetto Dello Sport pomiędzy przepisem na pierogi, a reklamą fiata Punto
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Teraz strona główna La Gazetty. Siatkówka we Włoszech jest przecież dosyć popularna. Dużo kibiców chodzi na ligę. To we Francji, mimo że w Tokio mieli złoto są niezainteresowani tym sportem.
@sridzajawardanapurakotte: Sam byłem zaskoczony kiedyś na wakacjach we Włoszech, jak się spojrzało w okno czy przez otwarte drzwi i był włączony TV to siatkówka leciała niemal wszędzie i to jakieś randomowe klubowe mecze, nawet piłki nożnej tyle razy tam nie widziałem. Dziadki z piwem w ręku, normalnie przy stole i oglądają transmisję w kilku.
Włosi zaraz odpadną w ćwierćfinale siatkówki, a zwykli obywatele Italii dowiedzą się o tym jutro na 10. stronie La Gazetto Dello Sport pomiędzy przepisem na pierogi, a reklamą fiata Punto
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Tymczasem La Repubblica ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
"Znasz się tyle co nic", to jak nic nie powiedzieć o Twoim znaniu
@pigmej4ever: Tak, dodatkowo Francuzi super kibicują i dobrze się bawią na trybunach. Niedawno wróciłam z Paryża i akurat rozmawiałam z Tajką, która wybierała się chyba na 3 mecze siatkówki kobiet, chociaż Tajlandia nawet nie gra na igrzyskach. Ogólnie do tej pory igrzyska top, na każdej dyscyplinie tłumy kibiców.
#paryz2024
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: ravioli
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-05 145513
Pobierz@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Tymczasem La Repubblica ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
"Znasz się tyle co nic", to jak nic nie powiedzieć o Twoim znaniu
źródło: Screenshot from 2024-08-05 15-15-47
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-08-05 183216
Pobierzźródło: la-gazzetta-dello-sport-051703808
PobierzJakoś tak to było
#ranczo