Wpis z mikrobloga

#houseofthedragon #theboys Na uj oni robią taki szajs.
Ten serial powinien być zakończony w tym sezonie a fabuła z tego co jest pokazana w 3 odcinkach
Nie wiem jak wy ale ja to zacząłem przewijać szkoda czasu na to uwno
Kurła czemu ja to oglądam XD
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janusz_Rekina: To jest niesamowite że w internecie taki wrzask, a mi się cholernie podoba zarówno hotd jak i The Boys. Tak samo pewnie pierścienie władzy obejrzę i tylko Wiedzmina z tych nielubianych przez wykopków seriali porzuciłem, ale pewnie jeszcze kiedyś dam szansę, bo o dziwo podobały mi się dwa pierwsze sezony.

Mam wrażenie że serial w ocenie wielu może być albo fantastyczny albo słaby. Nic pomiędzy. Oba seriale jak The
  • Odpowiedz
@Wink: Gra o tron postawiła poprzeczkę wysoko (pierwsze 4 sezony XD). Jak oglądam serial który jet co najwyżej średni to narzekam tyle
The boys to samo sezon na przeczekanie byle coś nagrać i więcej zarobić bo koniec blisko
  • Odpowiedz
@Wink
Jak Ci się podoba, to najważniejsze i nie patrz na opinie innych. Ale też nie dziw się, że masa widzów chciałaby obejrzeć serial z dobrym scenariuszem i stąd ten jak to mówisz "wrzask". No i te seriale które wymieniłeś łączy fakt (no moze oprócz pierwszych trzech sezonow the boys, czwartego nie oglądałem) że mają TRAGICZNY scenariusz, a pierścienie władzy to już jest wyższy poziom robienia z widza debila. Także krytyka
  • Odpowiedz