Aktywne Wpisy
Napedikr +254
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +172
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Już dowiedziałem się, gdzie lezą poszczególne kraje i w jakich językach tam mówią.
Proszę o linki do tweetów, na Tik-Tok, Instagrama, YT i innych wiarygodnych źródeł wiedzy, abym mógł uzupełnić do poziomu eksperckiego swoją informacje o tamtym regionie.
Pytanie bonusowe - czy jest jakiś Dziki Trener od Bliskiego Wschodu, który wyjaśni łopatologicznie co i jak bez owijania w bawełnę?
Żydy zrobiły prowokacje przenosząc festiwal pod granicę z gazą wiedząc dobrze o nadchodzących ataku.
Był atak paralotniarzy z hezzbolla na festiwal żydowski gdzie byli cywile.
Żydy zrobiły hurr durr i zaczęły czystke etniczną w gazie, gdzie zabijają kobiety, dzieci, gwałcą, niszczą szpitale, blokują transporty humanitarne itd itp.
Robią taki swój własny holokaust, przy okazji atakując wszystkie kraje dookoła pod przykrywką "a jeblismy tam rakiete bo ktoś z srolla hezbolla
@Adruns: Dziękuję. Mam nadzieję, że darłeś mordę, jak to pisałeś, bo inaczej to do mnie może nie trafić.