Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +10
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
kyloe +20
W praktyce to jest syndrom ,,mątwy australijskiej" (takie cudeńko co przy braku zainteresowania ze strony samic zaczyna naśladować zachowania samic, żeby przyciągnąć samicę).
Finalnie statystycznie te chłopy cieszą się praktycznie zerowym zainteresowaniem samic. Ile to człowiek już widział tych starych lewaków, młodych lewaków, co mówią wszystko to, co teoretycznie powinno spodobać się p0lce w stylu ,,Nigdy nie umówię się z kimś kto głosuje na Konfederacje".
Portale randkowe i matrymonialne grupy na fejsach zawalone lewakami, którzy spotykają się z zainteresowaniem równym 0.
Finalnie te samice i tak tych ,,swoich" zlewają ciepłym moczem, bo jakoś tak chłop z feminizmem na ustach za mało męski XD
Także Panowie, jakby któremuś przyszło do głowy, w ramach zwiększenia swoich szans na te wszystkie ładne, młode polki, bo statystycznie jest lewaczek więcej niż prawaczek - przyjąć ten fikołkowaty i irracjonalny system przekonań, to zastanówcie się czy warto.
Wstydu z siebie nie zmyjesz, a i szansę na rynku matrymonialnym jeszcze bardziej spadną zamiast wzrosnąć :P
#bekazlewactwa #p0lki #p0lka #lewactwo #prawica
Komentarz usunięty przez autora
Xd
Wysrywy wykopka