Wpis z mikrobloga

#gielda #investb

Dodam tu kilka wykresów na których widzę, że szerokie giełdy dotarły do bardzo ważnych wsparć. Co to znaczy? To, że w tych miejscach inwestorzy i algorytmy mogą mieć zwiększony apetyt na akcje.

1. Nasdaq (niskie RSI)
tom-ek12333 - #gielda #investb

Dodam tu kilka wykresów na których widzę, że szerokie...

źródło: obraz

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@golomb13: o to chodzi. Złych newsów nie było jak giełdy były na szczycie. Teraz kiedy już wszystko spadło tyle ile powinno, grubas puszcza zle newsy i trolli na twitterze którzy je powielają.

Spaść może w poniedziałek ale jest szansa na to, że będzie odbicie.

Moim zdaniem odbicie będzie szansą na ostatnie wyjście z pozycji i zapomnienie o giełdzie na jakiś czas.
  • Odpowiedz
@wersalski_kasztaniQ: spokojnie, kolega na screenie to dziecko hossy. Teraz nauczy się co to rynek niedźwiedzia oraz bańki spekulacyjne na własnej skórze i może nie będzie już tak drwił z tych starszych niż 2 lata stażem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matheo780: właśnie się przekonałem, że golomb potrafi bardzo hejtować jak akurat napiszesz coś co się nie zgadza z jego opinią, nawet jeśli wcześniej pisało się głównie coś z czym się chyba zgadzał.
Wydaje mi się, że najlepiej taką osobę dodać do czarnej listy, bo to nie ma nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. Obecnie nie mam nikogo na czarnej liście, ale chyba to się zmieni. A ja sam trochę krytykowałem tych,
  • Odpowiedz
@golomb13: ale jesteś dzbanem, że aż szkoda w dyskusję wchodzić xd Nie mam nawet tej spółki, ale jak dla ciebie inwestycja ma horyzont czasowy 1 miesiąca to o czym tu gadać xd I tak, nadal podtrzymuję, że wolę kupować niedowartościowane walory niż nadmuchane balony na które rzuca się ulica i dzieci hossy takie jak ty
  • Odpowiedz
@Reading1833: Gosciu, 2ch userow w twoim topicu cie wyjasnilo ze zmieniasz zdanie z dnia na dzien i oczywiscie placz, Nie interesuje mnie twoja opinia, bo jest bezwartosciowa. Dodawaj smialo.
  • Odpowiedz
@Matheo780: @Reading1833 wszystko co laczy takich dzbanow jak wy to to ze bardzo latwo wyjasnic was przez wasz bezwartosciowe wpisy, wystarczy zacytowac i platki sniegu placza i czarnolistuja. I bdb wiecej smiecia odfiltrowanego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz