Wpis z mikrobloga

Nie ukrywam, perspektywa ponazywania Wójcika PDFem jest kusząca, niby spoko by było, gdyby dostał w twarz własną bronią, no ale jakoś nie jestem w stanie odłożyć na bok trzeźwego myślenia i zacząć zachowywać się jak idiota xD
Tak, wysyłanie obcym "intymnych" fotek własnego dziecka jest głupie i nieodpowiedzialne, ale to bardziej objaw tzw. "pieluszkowego zapalenia mózgu", przez które przechodzi, mam wrażenie, większość rodziców. Wynika to z tego, że rodzic nawet w najmniejszym stopniu nie patrzy na dziecko seksualnie i nawet mu nie przychodzi do głowy, że ktoś inny może to widzieć inaczej, że zdjęcie może trafić do zboka. To jest dokładnie ten sam casus, co w przypadku rodziców naiwnie wysyłających dzieci na pokazy małej miss.
Z pedofilią nie ma to nic wspólnego, takie zachowania są nieodpowiedzialne, ale normalne, a Szefito najpewniej próbuje manipulować opinią publiczną.

#kononowicz #szefito #olgierdanotv #patostreamy
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minister_Braku_Kultury: Pierwszy był szczoch207 pod namiotem z dziewczynkami, ale to nie było tak, że wprost to powiedział, bardziej gry słowne. Wtedy Czika jeszcze ogłądał Ókaszka i uważał, że dobrze wyrabia, wyjaśniająć kunę bobolską, no ale później wyszedł z Ókaszaka enel, kłamca, lawirant itd., itd.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@William2290: Sorry, ale to ty naginasz - tutaj nie chodzi o opiekę nad własnym dzieckiem, a o rozsyłanie fotek z kąpieli obcym facetom. Myślę że świadomie to przeinaczyłeś.
Oczywiste że nie miało to podtekstu erotycznego, ale to co o---------ł Meksyk, czy nawet to co gadał Zielony również takiego podtekstu nie miało. Wszystko to dopisali sobie ludzie.

@mateos11: Mówił że ma screeny od Kuchtyka, na dowód dał rozmowę z
  • Odpowiedz
@Zwanek: Nie rób tego błędu i nie wdawaj się w dyskusję z Williamkiem. Koleś parę dni temu udowadniał w 15-20 komentarzach komuś swoją rację. Pierwszy raz taką długą wymianę, a właściwie monolog widziałem. To sekciarz, szkoda czasu, spuść wodę po nim, dokładnie umyj ręce i tyle
  • Odpowiedz
@Zwanek: to kwestie wysyłania zdjęć dziecka wyjaśniłeś, ale znaku równości nie ma choćbym nie wiem co, bo między tymi zdjęciami a zachowaniem kosno i jego fascynacją ustawiania dziecięcych zabawek w seksualnych pozycjach i komentowanie ciała dzieci wyraźnie poniżej 13 roku jest bardzo duża różnica. Tak duża że z kosno dziecka jakiegokolwiek zostawić nie wolno.
Olgierd nie jest krystaliczny, ale na pewno nie ma znaku równości między jego przeciwnikami, a ty
  • Odpowiedz
@Zwanek: A rzeczywiście, coś z meksykiem też było. Kosno jest creepem, nie ma co owijać w bawełnę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pedofilem bym osobiście nie nazwał żadnego z nich. Abstrahując od kwestii moralnych, po prosu niejednego pomówionego połamali na osiedlu za czyjeś p*erdolenie. Przyznaj, że mimo wszystko trzeba mieć nasrane w bani żeby film niemowlaka w pianie skojarzyć z podtekstem seksualnym. Z resztą to już pomówionko
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@William2290: No dla mnie znak równości jest i to od dawna - po prostu działania Wójcika są na siłę usprawiedliwiane, bo walczy "po słusznej stronie".
Natomiast co do Kosno, z tego co wiem, to po prostu powiedział że jedna dziewczyna bardziej mu się podoba. Jeżeli mówił coś więcej, coś bardziej seksualnego, to jestem gotów zmienić zdanie co do wagi przewinienia, chociaż nie wiem co by musiał powiedzieć, żeby zasadne było
  • Odpowiedz
@Zwanek: Internetowe oszczerwstwa typu pdf, lewak, nazista itd. są tak często nadużywane, że tracą swoje znaczenie.
Nazwij mnie pdfem, za pochwalenie się zdjęciem swojego dziecka - no okej, a prawdziwi zboczeńcy dostają przez to taryfę ulgową, bo nikt nie traktuje tego oskarżenia poważnie.
To samo z gwałtem, przemocą, rasizmem.
  • Odpowiedz
@Zwanek: słowo pdf jest nadużywane w tych wojenkach i nawet w stronę kosno było zbędne to się zgodzę (o ile było użyte w storne kosno bo nie kojarzę). Ale zawsze widzę ale, bo mistrzami w jego nadużywaniu jest pewna sympatyzująca ze sobą grupa osób
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
Przyznaj, że mimo wszystko trzeba mieć nasrane w bani żeby film niemowlaka w pianie skojarzyć z podtekstem seksualnym.

@Minister_Braku_Kultury: Jak mam być szczery, to Szefito pewnie też tego tak nie kojarzy. Pewnie po prostu wie, czemu nie powinno się takich rzeczy rozsyłać i postanowił zrobić kvrwę z logiki, żeby Wójcikowi pedofilię przyklepać.

• Odpowiedz
@Zwanek: Tam wszyscy są zdrowo p----------i i toksyczni , Wójciki, Nowaki i cała ta zgraja pomagierów po obu stronach , w ogóle bym sie nie zdziwił jakby ten b----l miał zakończenie w postaci wsadzenia komuś noża w brzuch.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@William2290: Nazywał go tak w okolicy pierwszych rozmów telefonicznych z Zielonym. Wprost mu groził, że kibice Jagiellonii go za to dojadą.
Dłuższy czas temu to było, w każdym razie. Później nie śledziłem za bardzo.
  • Odpowiedz