Aktywne Wpisy
ATAT-2 +159
Oj Aleksandra K aka Grażynka aka partnerka Buddy też w areszcie.
Coś mi się zdaje, że się tam nie odnajdzie. Jakbym miał typować kogoś na sypanie to zacząłbym od niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#budda
Coś mi się zdaje, że się tam nie odnajdzie. Jakbym miał typować kogoś na sypanie to zacząłbym od niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#budda
gejuszmapkt +202
#grubaimanlet
xd
xd
Tak, wysyłanie obcym "intymnych" fotek własnego dziecka jest głupie i nieodpowiedzialne, ale to bardziej objaw tzw. "pieluszkowego zapalenia mózgu", przez które przechodzi, mam wrażenie, większość rodziców. Wynika to z tego, że rodzic nawet w najmniejszym stopniu nie patrzy na dziecko seksualnie i nawet mu nie przychodzi do głowy, że ktoś inny może to widzieć inaczej, że zdjęcie może trafić do zboka. To jest dokładnie ten sam casus, co w przypadku rodziców naiwnie wysyłających dzieci na pokazy małej miss.
Z pedofilią nie ma to nic wspólnego, takie zachowania są nieodpowiedzialne, ale normalne, a Szefito najpewniej próbuje manipulować opinią publiczną.
#kononowicz #szefito #olgierdanotv #patostreamy
Walnął w kogoś Wójcik PDF-em? Poza Kośno, co poniękąd było słuszne, bo sam się przyznał, że ma ciągotki do "niedojrzałych jabuszek" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak - wyzywanie Zielonego od PDFów jest tak samo naciągane, jak wyzywanie Wójcika w ten sam sposób. Oba zachowania są warte pogardy.
Oczywiste że nie miało to podtekstu erotycznego, ale to co o---------ł Meksyk, czy nawet to co gadał Zielony również takiego podtekstu nie miało. Wszystko to dopisali sobie ludzie.
@mateos11: Mówił że ma screeny od Kuchtyka, na dowód dał rozmowę z
Olgierd nie jest krystaliczny, ale na pewno nie ma znaku równości między jego przeciwnikami, a ty
Natomiast co do Kosno, z tego co wiem, to po prostu powiedział że jedna dziewczyna bardziej mu się podoba. Jeżeli mówił coś więcej, coś bardziej seksualnego, to jestem gotów zmienić zdanie co do wagi przewinienia, chociaż nie wiem co by musiał powiedzieć, żeby zasadne było
Nazwij mnie pdfem, za pochwalenie się zdjęciem swojego dziecka - no okej, a prawdziwi zboczeńcy dostają przez to taryfę ulgową, bo nikt nie traktuje tego oskarżenia poważnie.
To samo z gwałtem, przemocą, rasizmem.
@Minister_Braku_Kultury: Bardziej bym już podejrzewał stronę oskarżającą, że takie treści kojarzą im się wyłącznie seksualnie.
@Minister_Braku_Kultury: Jak mam być szczery, to Szefito pewnie też tego tak nie kojarzy. Pewnie po prostu wie, czemu nie powinno się takich rzeczy rozsyłać i postanowił zrobić kvrwę z logiki, żeby Wójcikowi pedofilię przyklepać.
Dłuższy czas temu to było, w każdym razie. Później nie śledziłem za bardzo.