Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +17
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +272
Klawisze PageDown i PageUp albo są umieszczane w dziwacznych miejscach, albo aby je uzyc należy dodatkowo użyć klawisza funkcyjnego Fn. To samo z Home i End.
I tu mówię o segmencie notebooków "biznesowych", czyli komputerów do pracy.
W profesjonalnych aplikacjach powszechne jest, że niektóre skróty klawiaturowe wymagają naciśnięcia aż 3 klawiszy. Zatem jeśli jeden z tych trzech klawiszy na tych spartolonych klawiaturach wymaga dodatkowego klawisza Fn, to z 3 klawiszy do naciśnięcia robię się 4! Paranoja!
Dlatego wybrałem ThinkPada, który, według mnie, jeszcze w miarę trzyma na poziomie layout swoich klawiatur.
#klawiatura #notebook #laptopy #zalesie #thinkpad