Aktywne Wpisy
mickpl +1098
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +130
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
taki 5/10
Dzisiaj atrakcyjny młody chłop robi sobie fade'a, zupke chińską albo na mostowiaka.
To fryzury, które podkreślają wartość genetyczną mężczyzny, bo każda z nich opiera się na wymogu posiadania dobrych włosów bez łysienia i zerowej ingerencji poza jednorazową wizytą u fryzjera.
@Slabegeny: Obiektywnie gość należy do top 1% (albo nawet promila) najbardziej atrakcyjnych chłopów.
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Dosłownie wystarczy je umyć co drugi dzień.
Niemniej układanie takiej fryzury jest banalne i low effort w porownaniu do dawnych stylów (jak te pierwsze "pędzle" z 2013).
@Slabegeny: ?
Oczywiście nordwood 1 ma być po prostu naturalną linią włosów, a nie przerzedzającą się łysiną.
Ten chłopak lepiej wyglądałby po prostu z dobrą fryzurą na hitlerjugend.
@kupkesobieciagne: Powodzenia przy zakolach z taką fryzurą.
Miałem znajomego co sobie tak pomyślał - wtrzymał z tym dwa tygodnie, bo każdy mu mówił, że wygląda c-----o.
Tylko nie chce tego publicznie przyznaćxD
Spłycanie oceny męzczyzn przez kobiety do "popuszcze mu szpary"/"nie popuszcze szpary" to błąd.