Wpis z mikrobloga

@bobsley33: taka prawda. Wystarczy ze będzie deszcz i mu ta fryzurkę zmyje i będzie wygladal jak gowno.. tylko bruneci o czarnych oczach zasługują na notę powyżej średniej
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne: To jedna z 3 dostępnych fryzur dla atrakcyjnych mężczyzn.
Dzisiaj atrakcyjny młody chłop robi sobie fade'a, zupke chińską albo na mostowiaka.
To fryzury, które podkreślają wartość genetyczną mężczyzny, bo każda z nich opiera się na wymogu posiadania dobrych włosów bez łysienia i zerowej ingerencji poza jednorazową wizytą u fryzjera.
  • Odpowiedz
Wystarczy ze będzie deszcz i mu ta fryzurkę zmyje i będzie wygladal jak gowno.

@Slabegeny: Obiektywnie gość należy do top 1% (albo nawet promila) najbardziej atrakcyjnych chłopów.
  • Odpowiedz
@Eteres: Akurat vifon może i w układaniu nie jest problematyczny o ile włosy nie są zbyt długie, ale trzeba dbać o stan włosów, ja miałem trwałą ondulację dwa razy robioną i po drugim razie mi się zaczęły mocno przesuszać i łamać włosy i w końcu ściąłem, bo mi się nie chciało już ratować ich. Na mostowiaka, czyli middle part też trzeba układać codziennie z rana, bo się to lubi rozwalać.
  • Odpowiedz
Na mostowiaka, czyli middle part też trzeba układać codziennie z rana, bo się to lubi rozwalać

@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Dosłownie wystarczy je umyć co drugi dzień.
Niemniej układanie takiej fryzury jest banalne i low effort w porownaniu do dawnych stylów (jak te pierwsze "pędzle" z 2013).
  • Odpowiedz
@Eteres: Zupka chińska często zakrywa zakolaka. Mostowiak też, więc no nie za bardzo ta teoria. Fade najlepiej wygląda z nordwood 1, nadaje dynamikę i ostrość twarzy.

Oczywiście nordwood 1 ma być po prostu naturalną linią włosów, a nie przerzedzającą się łysiną.

Ten chłopak lepiej wyglądałby po prostu z dobrą fryzurą na hitlerjugend.
  • Odpowiedz
Zupka chińska często zakrywa zakolaka.

@kupkesobieciagne: Powodzenia przy zakolach z taką fryzurą.
Miałem znajomego co sobie tak pomyślał - wtrzymał z tym dwa tygodnie, bo każdy mu mówił, że wygląda c-----o.

Fade najlepiej wygląda z nordwood 1, nadaje dynamikę i
  • Odpowiedz
@Protectorx: @Eteres Przecież kobiety często tak piszą w internecie, jak im się jakiś typek podoba, że jest przeciętny, żeby nie wyjść na puste, na żywo by mu na pewno nie odmówiła. A wykopki nadal się na to baitują.
  • Odpowiedz