Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@dzieju41 ale faktem jest, że im dalej w las tym tak na prawdę robi mi to co raz mniejszą przyjemność. Jest szansa, że za rok w ogóle nie zapalę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@acidd: według niektórych jak zapalisz 5 fajek raz w roku to jesteś palaczem od urodzenia, jak wypijesz 4 piwa na grillu dwa razy w ciągu roku to jesteś alkoholikiem skazanym na upadek, a jak zjesz słodkiego batona na głoda bo akurat nie żdążyłeś zjeść śniadania, to twoje uzależnienie od słodyczy kieruje twoim życiem xD
  • Odpowiedz
@BrowserStack

@acidd: według niektórych jak zapalisz 5 fajek raz w roku to jesteś palaczem od urodzenia, jak wypijesz 4 piwa na grillu dwa razy w ciągu roku to jesteś alkoholikiem skazanym na upadek, a jak zjesz słodkiego batona na głoda bo akurat nie żdążyłeś zjeść śniadania, to twoje uzależnienie od słodyczy kieruje twoim życiem xD

Końcówka trochę mnie uspokoiła, bo myślałem, że jak zejm baton raz w roku to
  • Odpowiedz
@acidd: Szczerze gratuluję. Ja nałogu raczej się już nie pozbędę. Fakt, że palę podgrzewane z herbatą zamiast tytoniu, jednak nie czyni mnie to lepszym od tych ćmią p-------y. Mam tylko nadzieję, że nie truję się aż tak bardzo.
  • Odpowiedz