Aktywne Wpisy

cocojambo210 +10
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach
tubkas12 +18
Po latach grania mogę powiedzieć, że mass effect 2 jest moją najbardziej ulubioną grą i to jedyna produkcja której mogę dać subiektywne 10/10.
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo

Chłop się mocno przygotował, miał tajemniczy dysk, odpalony na żywo w trakcie konferencji (sam myślałem że to tylko farmazon), cisnął od pdfów, szybko przeleciał przez wszystkie afery i używał ciągle obelżywego języka i ostrych wyzwisk. Czas jest ograniczony, możemy krytykować wybór poruszonych kwestii, ale na pewno wybierał te, które w jego opinii odpalą fasa. Jestem zdziwiony, że nie odpaliły jak mam być szczery Że też nie doszło do większej konsternacji lub strachu? Nagle jakaś część jego prywatności staje się publiczna a on nie wie do końca jeszcze która. Rogoziński siedzi obok i to przegląda w trakcie ich programu, a każdy zainteresowany widz może zrobić to samo.
To po prostu nie zadziałało, ale nie mówcie, że nie próbował. Po prostu Tucznik jest dnem moralnym, brak mu jakiegokolwiek kodeksu i honoru, jest niezwykle toksycznym odpadem społecznym. Nawet on sobie zdaje z tego sprawę, przez co o zgrozo przestał się już nawet tego wstydzić, myśląc, że w ten sposób akceptuje przeszłość. To skutkuje tym, że praktycznie nie można go obrazić.
Ten cały link, który miał być b---ą na magicznego, w zasadzie najlepiej potwierdza moje słowa. On nie ma w ogóle wstydu, przez lata się go wyzbywał robiąc coraz to gorsze akcje. A skoro większość jego afer już wyszła i odbiła swoje piętno a on sam zdążył okryć się hańbą w każdym aspekcie swojego życia, doszło do kompletnej obojętności. Wówczas wstyd za te akcje przestał istnieć.
Czuje własny smród, ale przestał mu już przeszkadzać. Tucznik to kompletny bezwstydnik.
#famemma
A z pewnych argumentów nawet się wybronił.