Wpis z mikrobloga

Część z was wyciąga w mojej opinii błędne wnioski i zbyt surowo ocenia występ Natana.

Chłop się mocno przygotował, miał tajemniczy dysk, odpalony na żywo w trakcie konferencji (sam myślałem że to tylko farmazon), cisnął od pdfów, szybko przeleciał przez wszystkie afery i używał ciągle obelżywego języka i ostrych wyzwisk. Czas jest ograniczony, możemy krytykować wybór poruszonych kwestii, ale na pewno wybierał te, które w jego opinii odpalą fasa. Jestem zdziwiony, że nie odpaliły jak mam być szczery Że też nie doszło do większej konsternacji lub strachu? Nagle jakaś część jego prywatności staje się publiczna a on nie wie do końca jeszcze która. Rogoziński siedzi obok i to przegląda w trakcie ich programu, a każdy zainteresowany widz może zrobić to samo.

To po prostu nie zadziałało, ale nie mówcie, że nie próbował. Po prostu Tucznik jest dnem moralnym, brak mu jakiegokolwiek kodeksu i honoru, jest niezwykle toksycznym odpadem społecznym. Nawet on sobie zdaje z tego sprawę, przez co o zgrozo przestał się już nawet tego wstydzić, myśląc, że w ten sposób akceptuje przeszłość. To skutkuje tym, że praktycznie nie można go obrazić.

Ten cały link, który miał być b---ą na magicznego, w zasadzie najlepiej potwierdza moje słowa. On nie ma w ogóle wstydu, przez lata się go wyzbywał robiąc coraz to gorsze akcje. A skoro większość jego afer już wyszła i odbiła swoje piętno a on sam zdążył okryć się hańbą w każdym aspekcie swojego życia, doszło do kompletnej obojętności. Wówczas wstyd za te akcje przestał istnieć.

Czuje własny smród, ale przestał mu już przeszkadzać. Tucznik to kompletny bezwstydnik.

#famemma
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rsksjs: przeciez my juz widzielismy jaki tucznik jest obrzydliwy i jego zdjecia też latały to nic nowego jest, a przekłamanie w ss ze niby pdfem jest FAS to jakies nieporozumienie
  • Odpowiedz
@rsksjs: Znalazłyby się słabsze punkty Tucznika, nie był dobrze przygotowany. Ale to też wina samego programu i tego że nie dali im więcej czasu czy rozmowy w większym gronie (z Lordozą przy stole byłoby pole do popisu), wszystko to jakieś takie byle jakie, na szybko i bez pomysłu na tej gali niestety.
  • Odpowiedz
  • 0
@PZt37: kto wie co by go odpaliło mocniej? tak jak napisałem, po tym co zobaczyłem nie wierze, że jest coś co go odpali. Może ktoś z jego uniwersum by dał radę go sprowokować, ze względu na jakieś emocje większe czy zakulisowe wątki. Nie mam pojęcia. Ja widziałem największe 'mam w------e' w moim życiu.

A z pewnych argumentów nawet się wybronił.
  • Odpowiedz