Aktywne Wpisy
lignocainum +66
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +36
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Okazuje się, że wylaliśmy dziecko z kąpielą. Na zdjęciu z dzieciństwa zawodniczka z Algierii, o której tak głośno było wczoraj, ponieważ domniemano, że jest biologicznym mężczyzną. Przypuszcza się, że może mieć zespół Swyera. Wysoki poziom testosteronu mógł tłumaczyć jej dyskwalifikację na zawodach mistrzostw świata w boksie. Czy uważacie, że ta zawodniczka powinna startować na igrzyskach biorąc pod uwagę jej poziom testosteronu?
Co ciekawe, ta sama zawodniczka startowała na igrzyskach w Tokio, gdzie odpadła w ćwierćfinale. Jej statystki nie są imponujące, ma na koncie trochę porażek. Szczegóły w komentarzu do posta.
Czy Imane Khalif powinna startować w igrzyskach?
Ten problem należy jakoś inaczej rozwiązać. Może tak jak testy na doping, tylko że testosteron.
A Polka broniąca rywalki jest ciśnięta że w imię propagandy przyjęła linię LGBT i też wmawia że to kobieta, choć wie że to facet XD
@Kopytnik_1: Po prostu kolejny raz okazuje się, że świat nie jest tak czarno-biały, jak przedstawiają go wykopki w tematach na głównej z płomieniem.
"Facet co udaje babę, by bić kobiety na ringu" tak naprawdę jest kobietą, urodzoną jako kobieta, wielokrototnie zdarzało jej się przegrywać z innymi kobietami, a jej rywalka z olimpiady wcale nie zrezygnowała z walki w ramach jakiegoś buntu przeciw lewactwu, tylko z
Ja sam znam taki przypadek co kolega urodził się mężczyzną a przejawiał bardzo kobiece cechy. I to było w czasach gdzie była przymusowa służba wojskowa. W wojsku miał bardzo ciężko bo musiał rywalizować z mężczyznami. W ogóle był na szarym