Wpis z mikrobloga

@WielkiPowrut88: w idealnym świecie to nawet komunizm działa. W rzeczywistym oznaczało to współpracę z ludźmi, którzy z rozwojem kraju wspólnego mieli tyle co wielkie projekty w powerpoincie, przykrywające ich wieloletnie złodziejstwo. Którzy sami rządząc zrobili w kierunku tych wielkich inwestycji tyle co nic. Najpierw powsadzac złodziei. Z resztą można rozmawiać.
  • Odpowiedz
@justkilling co jak co ale projekty cpkowskie to szły normalnie za pisu. Nawet bym powiedział że odrobinę szybciej bo takie decyzje środowiskowe czy ullk dostawali niemalże od ręki w porównaniu do projektów robionych przez PLK. Zresztą oni cały czas pracują i projekty cały czas idą do przodu
  • Odpowiedz
@WielkiPowrut88: wy jesteście wyznawcami pisu, a nie wyborcami, androny i fantasmagorie traktujecie jako prawdę, byleby była zgodna z linią partii. Ja #!$%@?ę, super szło CPK, dlatego przez 8 lat kompletnie nic nie powstało. 8 lat! Odklejeńcy XD
  • Odpowiedz
@peposlaw 8 lat to PLk nie raz potrafi robić dokumentację i pozyskiwać Duś i ullk dla istniejącej linii. Istniejącej w terenie. Tu mowa o nowej, całkowicie w nowym śladzie. Moim zdaniem zrobiono dość dużo, natomiast roboty takiej której przeciętny człowiek po prostu nie widzi.

I nie wy towarzyszu
  • Odpowiedz
@WielkiPowrut88: wy, wyznawcy pisu, nie jesteś jedyny i wyjątkowy XD
#!$%@? zrobili, a wyznawcy jak pelikany, łykają każdy pin.
W zasadzie wyznawcy pisu to mentalna komuna, macie nawet swoją ideologię, a wiarę w przewodnią rolę partii, wyssaliście z mlekiem matki.
Towarzyszu pisowcu XD
  • Odpowiedz
@peposlaw #!$%@? nie jestem wyznawcą pisu xD Mam mózg, siedzę w branży i wiem jak to wygląda. Potrafię odróżnić politykę od pracy. Z debilem bez pojęcia natomiast nie będę dyskutował skoro tak podchodzisz do tematu
  • Odpowiedz
projekty cpkowskie to szły normalnie za pisu. Nawet bym powiedział że odrobinę szybciej bo takie decyzje środowiskowe czy ullk dostawali niemalże od ręki w porównaniu do projektów robionych przez PLK. Zresztą oni cały czas pracują i projekty cały czas idą do przodu

@WielkiPowrut88: a Duda się cały czas uczy. Przypomnij od kiedy rządził PiS i kiedy przekazano do RDOŚ projekt środowiskowy. KO może nic nie robić w tej kadencji i
  • Odpowiedz
@WielkiPowrut88: aha, specjalista nie będzie gadał z debilem XD CPK jest po 8 latach na ukończeniu, prawda?
bo po ilu latach powinna być wbita pierwsza łopata, żeby dla pisowca nie był to sukces?
Po 16? 24 latach? XD
ża-łos-ne
  • Odpowiedz
@WielkiPowrut88 No to szybko? Ziom #!$%@? xD Za PISu tylko dzialki pokupowali i projekt jakis Zbyszek zrobil. #!$%@? sie zadzialo tak samo z Izerą (pozwolenie na budowe przyklepalo juz KO) czy fabryka Intela (to samo)
  • Odpowiedz