Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +252
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Tymczasem 160 użytkowników wykopało nieprawdziwe info xD
I ta liczba będzie rosła ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wykop #ekologia #podatki #bekazpodludzi
@wykop @m__b @a__s @Moderacja kto tam u Was siedzi w ogóle? xD
Co za różnica czy wchodzi dzisiaj czy za pół roku, warto uświadamiać. Dzięki temu tej pomyłce dowiedziałem się o tym już teraz.
Celowa manipulacja z kłamliwym opisem celującym w odbiorców z głównej.
Temat kaucji jest wałkowany od dłuższego czasu, już w kwietniu 2023 była masa artykułów, a sam projekt jest z początku 2023.
@kopawdupeswiniom: to niech uświadamia i wrzuci znalezisko z faktycznym stanem prawnym, zamiast jebitnym "od wczoraj płacimy kaucję za butelki, których dzisiaj nie ma gdzie oddać, patrzcie na pomysły #bekazlewactwa"
1. nic nie płacimy od 31 lipca, 6 miesięczne vacatio legis powoduje, że zacznie obowiązywać od 1 stycznia 2025
2. ustawa wymusza automaty
@xfin: Nie pierwszy i nie ostatni raz. Przestałem już zgłaszać, czasami tylko wołam ich do treści.
Wszystko jest nieprawdziwe.
Już od dziś 50 groszy więcej? Nie. Dopiero od 1 stycznia 2025.
Wprowadzono kaucję? Nie. Nic takiego nie weszło w życie, Ma obowiązywać od 1 stycznia 2025.
Czy to znaczy, że wolno mi zrobić znalezisko "JUŻ OD DZIŚ CAŁKOWITY ZAKAZ PŁATNOŚCI GOTÓWKĄ"? Skoro data jest nieistotna. I chodzi o sam przepis.
@niedorzecznybubr: to czemu nie opisano "samego przepisu" tylko dodano wszystkie te manipulacyjne banialuki?