Aktywne Wpisy
JudzinStouner +124
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Więcej lokowania produktu nie dało się upchać ? XD
#famemma #kanalzero
No ale i tak mnie bawi to ile reklam upchał.
@lentilek: Płacisz oglądaniem tych reklam, a omijając je nie płacisz - tak jakbyś znalazł wytrych na wejście do kina obok bramek, bez biletu
@fivedeez: Ile płacisz za oglądanie jego kanału pajacu???
ojca Ci obraziłem czy matkę?
Czy kolega jest @fivedeez jest upośledzony? Jeśli tak to już pędzę wytłumaczyć że za bilety do kina płaci się pieniążkami. Żeby mieć pieniążki na twój bilet do kina to twoja mama musi pracować jakieś 1.5h. Za oglądanie filmów Stanowski nie kasuje cię ani grosza.
@fivedeez: używam tylko poziomu Twojego słownictwa tylko. Jak piszesz, że stanowski się "zesrał"
Gorzej! Pisowskiego propagandzistę można zamknąć w szufladce i tyle. Natomiast takie osobnikie jak on, które starają się traktować obie strony wedle tych samych standardów, wśród sekciarzy jak ty wywołują nie tyle ból d[autocenzura]y, co potężną, atomową eksplozję odbytu.
@VateuszMakowiecki: