Wpis z mikrobloga

@lentilek: na jego stronie weszło com n-----ł tyle reklam że nie da się tego czytać i jeszcze miał pretensję do ludzi uzywajacych adblocka których wyzywał od złodziei xd
  • Odpowiedz
  • 3
@fivedeez: No ale za film w kinie płacisz, a za jego filmik nic nie płacisz + mogę sobie przewinąć reklamy na początku filmu, ( ja używam sponsorBlocka, więc samo mi przewija), no a w kinie to nie bardzo możesz.
No ale i tak mnie bawi to ile reklam upchał.
  • Odpowiedz
a za jego filmik nic nie płacisz

@lentilek: Płacisz oglądaniem tych reklam, a omijając je nie płacisz - tak jakbyś znalazł wytrych na wejście do kina obok bramek, bez biletu
  • Odpowiedz
on miał czelność się zesrać o reklamy w kinie, a przed filmem u niego leci chyba z 6 reklam, plus reklamy z yt plus te ramki :D

Czy kolega jest @fivedeez jest upośledzony? Jeśli tak to już pędzę wytłumaczyć że za bilety do kina płaci się pieniążkami. Żeby mieć pieniążki na twój bilet do kina to twoja mama musi pracować jakieś 1.5h. Za oglądanie filmów Stanowski nie kasuje cię ani grosza.
  • Odpowiedz
a jak myślisz dlaczego jest pisowskim propagandzistą?

Gorzej! Pisowskiego propagandzistę można zamknąć w szufladce i tyle. Natomiast takie osobnikie jak on, które starają się traktować obie strony wedle tych samych standardów, wśród sekciarzy jak ty wywołują nie tyle ból d[autocenzura]y, co potężną, atomową eksplozję odbytu.
@VateuszMakowiecki:
  • Odpowiedz